Το «1ο Φεστιβάλ Σαλάτας» από το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 01/12/2017 09:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 01/12/2017 09:41
Με βασικά συστατικά την αγάπη για την ελληνική γαστρονομία/κουζίνα, το «1ο Φεστιβάλ Σαλάτας» φιλοδοξεί να αναδείξει τη σαλάτα ως πρεσβευτή της ελληνικής μεσογειακής διατροφής και της γαστρονομίας.
Να αναδείξει το γευστικό πλούτο της χώρας, να εδραιώσει «τη θέση της», όχι μόνο στο καθημερινό τραπέζι, αλλά και στην καρδιά μας, αφού αποτελεί βασικό θεμέλιο μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής για όλες τις ηλικίες
Ένας ακόμη στόχος της διοργάνωσης είναι να αποτελέσει θεσμό και σημείο συνάντησης των σπουδαστών της Τέχνης της Μαγειρικής, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους.
Στο «1ο Φεστιβάλ Σαλάτας» μπορούν να συμμετέχουν μαθητές και σπουδαστές της Τέχνης της μαγειρικής δημοσίων & και ιδιωτικών ΙΕΚ. Μια επιλεγμένη ομάδα από βραβευμένους σεφ και έμπειρους δημοσιογράφους γαστρονομίας θα είναι εκείνοι που θα διασφαλίσουν και θα προβάλουν το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης καθ’ όλη τη διάρκεια μέχρι το τελικό στάδιο, οπότε θα κρίνουν και θα αποφασίσουν για το νικητή.
Κύριος αρωγός και υποστηρικτής της γευστικής διαδρομής του «1ου Φεστιβάλ Σαλάτας» είναι η εταιρεία Kalamata Papadimitriou, που θα επιβραβεύσει τους τελικούς νικητές για το πάθος και τη δημιουργικότητά τους με υποτροφίες και σεμινάρια για την επιμόρφωσή τους.
 
Πληροφορίες
email: [email protected]
www.schooloftourism.gr/
mobile. 6975715229
FB: www.facebook.com/festivalellinikissalatas/


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις