Το διάλειμμα του υπαλλήλου

Πρώτη Δημοσίευση: 10/05/2019 11:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/05/2019 11:28
Το παράπονό του κάλεσε να μας πει χθες το απόγευμα ένας αναγνώστης, ο οποίος το πρωί βρέθηκε σε δημόσια υπηρεσία της Καλαμάτας για να διεκπεραιώσει υπόθεσή του. Παρά το γεγονός, όπως μας περιέγραψε, που στην εν λόγω υπηρεσία υπήρχε αυξημένη κίνηση χθες το πρωί, υπήρχαν μόνο δύο γραφεία για εξυπηρέτηση πολιτών. 
Μάλιστα, το ένα ήταν μπλοκαρισμένο για αρκετή ώρα, καθώς η υπάλληλος έπρεπε να διευθετήσει πολύπλοκη υπόθεση. Η ώρα ήταν λίγο πριν από τις 11.00 και πάνω από 10 πολίτες περίμεναν να εξυπηρετηθούν. Τότε, ο δεύτερος υπάλληλος του γραφείου σηκώθηκε και ανακοίνωσε ότι θα κάνει το διάλειμμά του! Όπως είναι λογικό, ο κόσμος ξεσηκώθηκε, καθώς ήδη περίμενε αρκετή ώρα. 
Αναρωτήθηκε ο αναγνώστης μας, λοιπόν, γιατί έπρεπε ο υπάλληλος να κάνει εκείνη τη στιγμή διάλειμμα (που ασυζητητί το δικαιούται) και όχι λίγη ώρα αργότερα, αφήνοντας τους πολίτες σύξυλους και τη συνάδελφό του να «βγάλει το φίδι από την τρύπα» με την υπηρεσία γεμάτη πολίτες… 
Β.Β. Σχόλια

Διαγράμμησαν με διπλή συνεχόμενη γραμμή ΟΛΗ τη διαδρομή απο Γιαννιτσάνικα μέχρι και τη μικρή Μαντίνεια, αφήνοντας μια λωρίδα κυκλοφορίας ανα κατεύθυνση. Επειδή σ΄αυτή τη όμορφη διαδρομή ο ρομαντισμός ξεχειλίζει με πλήθος τουριστών, ερωτευμένων ζευγαριών, σχολών οδήγησης, ηλικιωμένων συνταξιούχων (και... μη) να απολαμβάνουν και το περιβάλλον με το ..πάσο τους, η προσπέραση ειναι δυνατή μονο παραβατικά , πράγμα που έκανε δις το προπορευόμενο μου περιπολικό, προκειμένου να φθάσει σε μια αξιοπρεπή χρονικά στιγμή για εκτέλεση της αποστολής του. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και όσοι χρησιμοποιούν καθημερινά και συχνά την διαδρομή αυτή για επαγγελματικούς τους λόγους. Πρέπει επομένως να διορθωθεί η γραμμογράφηση αυτή σε αρκετές ευθείες, που ευτυχώς υπάρχουν τουλάχιστον 5-6 για να μη θεωρηθεί το μέτρο εισπρακτικό (αρκετά τέλη κυκλοφορίας πληρώνουμε !).

Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις