Το "ελληνικό" πουρμπουάρ του Κριστιάνο

Πρώτη Δημοσίευση: 17/07/2018 10:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 17/07/2018 10:46
Σε μερικές ώρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παρουσιαστεί από τη διοίκηση της Γιουβέντους. Η ιστορική μεταγραφή κόστισε 105.000.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος θα λαμβάνει 30.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας με τη "Μεγάλη Κυρία".
Όλα τα παραπάνω συνέβησαν όσο ο CR7 βρισκόταν στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino. Γι' αυτό, άλλωστε, θεωρεί το μέρος γούρικο και σύμφωνα με τη στήλη "ΚΑΚΙΕΣ" του "SPORTIME" δεσμεύτηκε στη διοίκηση και τους υπαλλήλους που φρόντισαν εκείνον και την οικογένειά του πως του χρόνου θα κάνει τα πάντα για να τους επισκεφθεί ξανά.
Ο ευχαριστημένος και πλούσιος Κριστιάνο δεν έμεινε μόνο στις ευχαριστίες με τα λόγια. Προχώρησε και σε έμπρακτες... αποδείξεις. Διαβάζοντας, λοιπόν, το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας μαθαίνουμε ότι ο Πορτογάλος σταρ έκοψε ένα τσεκ ύψους 20.000 ευρώ, ζητώντας από τη διοίκηση της ξενοδοχειακής μονάδας να το μοιράσει ισόποσα στους ανθρώπους που ήταν δίπλα του.
Τουτέστιν, το "δωράκι" έφτασε τα 2.000 ευρώ στους 10 υπαλλήλους που εξυπηρέτησαν το σταρ της "στρογγυλής θεάς". Αξίζει να σημειωθεί πως ο CR7 είχε ζητήσει εντός της σουίτας του (630 τ.μ.) να φτιαχτεί ειδικός χώρος για μπόουλινγκ και οι υπάλληλου της Costa Navarino φρόντισαν επ' αυτού, με τον Κριστιάνο να μην τους αφήνει παραπονεμένους...
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις