Το Κέντρο Νέων Καλαμάτας ανοίγει και πάλι

Πρώτη Δημοσίευση: 09/09/2017 14:08 - Τελευταία Ενημέρωση: 09/09/2017 14:08
To Κέντρο Νέων Καλαμάτας ξεκινά δυναμικά...  για μία ακόμη πλούσια χρονιά, με πολλά νέα εργαστήρια αλλά και αρκετά παλιά και αγαπημένα. Η ομάδα των εθελοντών του είναι πανέτοιμη να λύσει κάθε σας απορία και να σας κατατοπίσει για μία ακόμη χρονιά, σε μία προσπάθεια να έρθουμε όλοι σαν κοινότητα πιο κοντά, να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις και φυσικά να αντιληφθούμε και να αναγνωρίσουμε το μεγαλείο του εθελοντισμού σε μία από τις πιο αγνές του μορφές, χωρίς να στοχεύουμε στο κέρδος παρά μόνο στη μαθησιακό, πολιτιστική και διαπολιτισμική ανταλλαγή! Σας περιμένουμε λοιπόν:
•Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου έως και Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου , και ώρα 18.00-22.00
•Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου έως και Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, και ώρα 18,00-22,00 για να πραγματοποιήσετε τις εγγραφές σας στα εργαστήρια που επιθυμείτε. Οι εγγραφές γίνονται στον 1ο όροφο του Κέντρου Νέων Καλαμάτας στην Πλατεία Όθωνος 10, ιστορικό κέντρο Καλαμάτας.
Για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και τις δράσεις του Κέντρου Νέων Καλαμάτας, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (Kentro Neon Kalamatas) ή την ιστοσελίδα μας www.kentroneon.wordpress.com
Υπενθυμίζουμε πως, όπως κάθε χρόνο, ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα να δηλώσει με σειρά προτίμησης έως 4 εργαστήρια και να παρακολουθήσει τελικά έως 2 σε μία προσπάθεια να είναι οι πόρτες μας ανοιχτές για όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο!! Στην πορεία της χρονιάς θα υπάρξει η δυνατότητα συμμετοχής σε περισσότερα από 2 εργαστήρια, αν και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.
Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται από εθελοντές και προσφέρονται δωρεάν στους συμμετέχοντες. Το κόστος εγγραφής είναι 10 ευρώ (5 ευρώ για ανέργους) ανά εργαστήριο για όλο το τετράμηνο. Τα χρήματα αυτά χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των πάγιων εξόδων του κτιρίου (ενοίκιο, λογαριασμοί) και καταβάλλεται το ποσό αυτό μόνο όταν κάποιος επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στο κάθε εργαστήριο.
 
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις