Το κτήριο του Νηπιαγωγείου Κορδία στο «Συν – Ένα»

Πρώτη Δημοσίευση: 08/11/2013 17:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 08/11/2013 17:28
Χρησιδάνειο για την παραχώρηση του κτηρίου του Νηπιαγωγείου Κορδία στο θεατρικό σχήμα «Συν Ένα – Μιχάλης Τούμπουρος», για την ανάπτυξη των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων, υπέγραψαν χθες ο δήμαρχος Παν. Νίκας και η πρόεδρος του σχήματος, Όλγα Θεοδώρου.
Ο Δήμος παραχωρεί άνευ ανταλλάγματος τη χρήση του χώρου, εμβαδού 159,60 τετρ. μέτρων, και η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 5 έτη. Σε περίπτωση που ο χώρος του Νηπιαγωγείου Κορδία κριθεί αναγκαίος για τη λειτουργία εκπαιδευτικής μονάδας, θα παραδοθεί άμεσα στο Δήμο Καλαμάτας. Ο Δήμος θα φροντίσει για τη σύνδεση του κτηρίου με τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης της ΔΕΥΑΚ, καθώς και για την εγκατάσταση περίφραξης.
Ο δήμαρχος επαίνεσε την πολιτιστική προσπάθεια του «Συν – Ένα» και των λοιπών ερασιτεχνικών θεατρικών σχημάτων, τονίζοντας πως σύντομα θα είναι στη διάθεσή τους το αμφιθέατρο του κτηρίου όπου στεγάζεται το Εργατικό Κέντρο, αφού υπογραφεί η σύμβαση χρησιδανείου μεταξύ ΟΑΕΔ και Δήμου Καλαμάτας.
Για την εύρυθμη λειτουργία του αμφιθεάτρου, με μέριμνα του Δήμου θα γίνουν οι κατάλληλες συνεννοήσεις και ρυθμίσεις με τα πολιτιστικά σχήματα.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις