Το Προολυμπιακό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser στην Καλαμάτα το 2020!

Πρώτη Δημοσίευση: 28/11/2017 10:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 28/11/2017 10:12
Χρειάστηκε να περάσουν 26 χρόνια για να ξαναμπεί η Ελλάδα στις διεθνείς διοργανώσεις της κατηγορίας λέιζερ και αυτό έγινε χάρη στις προσπάθειες που καταβάλει η Ελληνική Κλάση Λέιζερ. Έτσι, για τα τρία επόμενα χρόνια θα διεξαχθούν στη χώρα μας τρία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, του «welovesports.gr» διεξήχθη το ετήσιο συνέδριο της κατηγορίας λέιζερ και, εκ μέρους της Ελληνικής Κλάσης, τη χώρα μας εκπροσώπησε ο Πάνος Μαυρογιώργης. Εκεί αποφασίστηκε να έρθουν στην Ελλάδα, λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα των ολυμπιακών κατηγοριών στάνταρ και ράντιαλ. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα και διοργανωτής σύλλογος θα είναι ο Ναυτικός Όμιλος «Ποσειδών». Ο Ναυτικός Όμιλος Γαλαξιδίου διεκδίκησε το ευρωπαϊκό των Μάστερ, αλλά αυτό το «πήρε» το Μονακό.
«Εκ μέρους της Ελληνικής Κλάσης Λέιζερ δώσαμε μεγάλο αγώνα. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του λέιζερ στην Ελλάδα. Έτσι, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, καταφέραμε να φέρουμε στην Ελλάδα μία διεθνή διοργάνωση», δήλωσε στο «welovesports» ο εκπρόσωπος της κατηγορίας Πάνος Μαυρογιώργης.
Το 2018 θα πραγματοποιηθεί στον Ναυτικό Όμιλο «Ιάσων Ρίου» το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα λέιζερ 4,7. Το 2019 θα διεξαχθεί στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου το ευρωπαϊκό των ράντιαλ και το 2020 η Καλαμάτα θα υποδεχτεί αθλητές και αθλήτριες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
welovesports.grΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις