Τρεις παραγωγές τη νέα θεατρική χρονιά από το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο

Πρώτη Δημοσίευση: 15/09/2018 10:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 15/09/2018 10:16
Ύστερα από μια εξαιρετική θεατρική χρονιά, η οποία έκλεισε με την εμβληματική «Αντιγόνη» και την τεράστια επιτυχία στην Καλαμάτα και σε όλο το Νομό Μεσσηνίας όπου περιόδευσε, το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά.
Συγκεκριμένα, η Μικρή Σκηνή του ΜΕΘ θα παρουσιάσει ένα πολύ όμορφο θεατρικό έργο, το «Λεόντιος και Λένα» του Γκέοργκ Μπύχνερ, σε σκηνοθεσία Βενετσάνου Μπαλόπουλου. Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη παραγωγή της Μικρής Σκηνής, η οποία έχει καταφέρει πλέον να προσφέρει μια διαφορετική ματιά στο θέατρο, με έργα ιδιαίτερα αλλά πολύ σημαντικά.
Η Παιδική Σκηνή, στη δεύτερη παρουσία της μετά την επιτυχία του «Παπουτσωμένου Γάτου», σε διασκευή Αλεξέι Μιροντσινκοβ, θα προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μια σπουδαία παραγωγή, τον «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου σε σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη. Μια παραγωγή γεμάτη εικόνες, χρώματα, μουσική και ζωντάνια που σίγουρα θα γοητεύσει.
Η δε Κεντρική Σκηνή θα παρουσιάσει ένα σπουδαίο έργο, το «Πυγμαλίων, Ωραία μου Κυρία» του Μπέρναρ Σω, σε διασκευή Αλέξανδρου Ρήγα και σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη. Ένα έργο «ιστορικό», ένα σπουδαίο μιούζικαλ. Εύθυμη ατμόσφαιρα, μουσική, χορός σε καταπληκτική ισορροπία, προσφέρουν μια υπέροχη θεατρική παράσταση.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις