Τρεις τελικοί σήμερα στο Buca Beach για το Ancient Messene Open

Πρώτη Δημοσίευση: 04/11/2017 08:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 04/11/2017 08:38
Σε πλήρη αγωνιστική δράση η δεύτερη μέρα του Ancient Messene Open. Από τις 9:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα στα 5 γήπεδα του ξενοδοχείου Buca Beach Resort πραγματοποιήθηκαν αγώνες μονού και διπλού, ανδρών και γυναικών. Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες βοήθησαν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την καλύτερη δυνατή απόδοση των αθλητών.
Η παρουσία του Γιώργου Λαζαρίδη εξελίσσεται με θετικά αποτελέσματα μιας και εξασφάλισε διπλή πρόκριση και σήμερα θα αγωνιστεί στους ημιτελικούς του μονού και του διπλού των ανδρών. Στόχος του Καλαματιανού αθλητή είναι η πρόκριση του στους τελικούς και η κατάκτηση του τουρνουά. Η αγωνιστική δράση του Σαββάτου περιλαμβάνει τον τελικό των γυναικών στις 10:00 το πρωί, τον τελικό διπλού γυναικών στη 13:00, ενώ στις 15:00 θα διεξαχθεί ο τελικός του διπλού των ανδρών.
Το τουρνουά ολοκληρώνεται την Κυριακή το πρωί στις 10:30 με το μεγάλο τελικό του μονού των ανδρών. Οι φίλοι του τέννις μπορούν να απολαύσουν τους αγώνες και να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτών των μοναδικών αθλητών. Η είσοδος είναι δωρεάν.
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις