Τριφυλία: Από τους 27 δημοτικούς συμβούλους μόνο 11 επανεξελέγησαν και ορκίζονται μεθαύριο

Πρώτη Δημοσίευση: 22/08/2019 18:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 22/08/2019 18:54
Απέρχονται Κωνσταντέλου, Μπουγάς, Τσαλαμανδρής, Κυριακουλόπουλος, Κανελλόπουλος 
Από τους συνολικά 27 δημοτικούς συμβούλους Τριφυλίας της οδεύουσας στη λήξη της δημοτικής περιόδου 2014-2019, μόνο 11 δημοτικοί σύμβουλοι θα κάθονται ξανά στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου και από το Σεπτέμβριο με τη νέα δημοτική περίοδο 2019-2023 και οι οποίοι μαζί με τους νεοεκλεγέντες ορκίζονται μεθαύριο Σάββατο στην τελετή που θα διεξαχθεί στις 9:00μμ στην πλατεία Δημαρχείου Κυπαρισσίας. Σε αυτούς προστίθεται και ο απερχόμενο δήμαρχος Τριφυλίας και γίνονται 12 τα μέλη της απερχόμενη δημοτικής Αρχής, στο σύνολό της, που θα είναι και στο νέο Δ.Σ. Τριφυλίας.
Οι 12 είναι ο απερχόμενος δήμαρχος, Παναγιώτης Κατσίβελας, ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης, ενώ παράλληλα ήταν υποψήφιοι και επανεξελέγησαν οι Γιάννης Μερκούρης, Γιάννης Κατσούλας και Γιώργος Τσακανίκας, με το συνδυασμό του Παναγιώτη Κατσίβελα, ο Παναγιώτης Τσίγγανος ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες», ο Στάθης Ανδρινόπουλος ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Τριφυλία ΑλλάΖΕΙ», ο Σωτήρης Μπακούρος ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Επόμενη Μέρα για την Τριφυλία», ο Σαράντος Κουκούμης ως επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», οι Μαρία Πανουσιοπούλου και Γιάννης Αδρακτάς που εξελέγησαν με το συνδυασμό της Χάιδως Παναγιωτοπούλου, ο Αλέκος Κουτρουμπής με το συνδυασμό του κ. Ανδρινόπουλου και ο ανεξαρτητοποιηθείς από την παράταξη Ανδρινόπουλου, Γιώργος Ασημακόπουλος που εξελέγη και μάλιστα πρώτος των πρώτων σε σταυρούς με το συνδυασμό «ΑΝΟΔΟΣ Τριφυλίας» του εκλεγέντος δημάρχου, Γιώργου Λεβεντάκη.
Δε θα συνεχίσουν να κάθονται στα έδρανα του Δ.Σ. Τριφυλίας, από τη δημοτική παράταξη Κατσίβελα, ο πρόεδρος του Σώματος, Γιάννης Καλκαβούρας, ο οποίος δεν ήταν υποψήφιος, ο Ιωάννης Γριβοκωστόπουλος (σ.σ. ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Δημήτριου Σαρμαντζή) που ήταν υποψήφιος αλλά δεν εξελέγη και ο Γιώργος Βαγενάς που ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος σε αντικατάσταση του προσφάτως αποβιώσαντος, Τάσου Πούλου και ο κ. Βαγενάς ήταν υποψήφιος αλλά δεν εξελέγη καθώς και ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαθεοδοσίου που δεν ήταν υποψήφιος στο δήμο διότι επέλεξε υποψηφιότητα με το συνδυασμό του εκλεγέντος Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, ενώ από τη δημοτική παράταξη Ανδρινόπουλου δεν ήταν υποψήφιοι στις εκλογές οι Δημήτρης Κουτσούλης και Αντρέας Στεργιόπουλος.
Επίσης, δε θα συνεχίσουν να κάθονται στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας επειδή ήταν υποψήφιοι αλλά δεν εξελέγησαν: με το συνδυασμό Κατσίβελα η αντιδήμαρχος, Γιάννα Κωνσταντέλου, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης και γραμματέας του Δ.Σ. Τριφυλίας, Ανδρέας Μπουγάς, ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Θεόδωρος Τσαλαμανδρής και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας, Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος, με το συνδυασμό Τσίγγανου ο Παναγιώτης Κόλλιας, αντικαταστάτης τους αποβιώσαντος Σπύρου Χρονόπουλου, με το συνδυασμό Ανδρινόπουλου οι Τάσος Αδρακτάς και Γιώργος Σκιαδάς, με το συνδυασμό Μπακούρου οι Ιωάννα Μαραβελή και Αλεξάνδρα Τσούλου (που το 2014 ήταν με το συνδυασμό της «Ρ.Α.ΚΙ.»), ενώ δεν εξελέγη και ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος ο οποίος το 2014 είχε εκλεγεί με τη δημοτική παράταξη Κατσίβελα και στις εκλογές του Μαΐου ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του εκλεγέντος δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη.
 
Του Ηλία ΓιαννόπουλουΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις