Τσίπρας σε Πετράκο: «Συμφωνώ ότι με τη δραχμή θα έχουμε μεγάλη ανάπτυξη, αλλά δε θα αντέξουμε τους 3 πρώτους μήνες»

Πρώτη Δημοσίευση: 14/10/2016 14:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 14/10/2016 17:33
Αποκαλύψεις Πετράκου σε συνέντευξη Τύπου της ΛΑΕ

Απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε στη χθεσινή του ομιλία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τόσο κατά της αριστερής πλατφόρμας όσο και κατά της ΛΑΕ, ο κ. Πετράκος ανέφερε έναν αποκαλυπτικό διάλογο που είχε με τον πρωθυπουργό στο γραφείο του τον Απρίλιο του 2015!
Όπως έκανε γνωστό ο τότε βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφτηκε τον πρωθυπουργό στο γραφείο του και του ζήτησε να πουν στο λαό όλη την αλήθεια, μιας και οι δανειστές δεν τηρούσαν την ενδιάμεση συμφωνία του Φεβρουαρίου του 2015.
Σύμφωνα με τον κ. Πετράκο ο πρωθυπουργός τον ρώτησε «Τι θες, να πάμε στη δραχμή;» ... συμπληρώνοντας: «Συμφωνώ μαζί σου ότι σε 1 χρόνο θα έχουμε με το εθνικό νόμισμα μεγάλη ανάπτυξη, αλλά δε θα αντέξουμε τους πρώτους 3 με 6 μήνες».
Την αποκάλυψη αυτή ο κ. Πετράκος έκανε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου της ΛΑΕ στην Καλαμάτα.
Χαρακτήρισε, δε, τον Αλέξη Τσίπρα ένα φοβισμένο ηγέτη, ενώ στις αναφορές του περί θριάμβου στο δημοψήφισμα, ο κ. Πετράκος τον κατηγόρησε ότι περιπαίζει τη νοημοσύνη των πολιτών που με 62% αποφάσισαν να πουν όχι στα μνημόνια, κι αυτός, καταπατώντας τη λαϊκή βούληση, το μετέτρεψε στο 3ο μνημόνιο, που ξεπούλησε την περιουσία της χώρας.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ από τη συνέντευξη του κ. Πετράκου στο αυριανό φύλλο του "Θάρρους"

Του Κώστα Γαζούλη


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις