Τσώνης: «Τα Open Mall το πιο σημαντικό έργο, που θα αλλάξει το πρόσωπο της Μεσσήνης»

Πρώτη Δημοσίευση: 01/12/2018 17:08 - Τελευταία Ενημέρωση: 01/12/2018 17:08
Κατατέθηκε χθες έπειτα από επίπονη
προσπάθεια η πρόταση του Δήμου Μεσσήνης
 
 
Ως το πιο σημαντικό έργο που θα αλλάξει ολοκληρωτικά το πρόσωπο της Μεσσήνης χαρακτήρισε την κατάθεση της πρότασης για τα «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου» ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης. Επίσης, κρατώντας τρισδιάστατες απεικονίσεις με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που προβλέπει η ένταξη των καταστημάτων στο πρόγραμμα, έδειξε το πρόσωπο  που ο ίδιος και οι συνεργάτες του οραματίζονται για τη Μεσσήνη του μέλλοντος.
Ο κ. Τσώνης επανέλαβε τα όσα είχε πει και στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την επίπονη προσπάθεια των συνεργατών του και των υπηρεσιών του Δήμου, ώστε σήμερα (σ.σ. χθες) να κατατεθεί έγκαιρα η πρόταση.
Τις λεπτομέρειες της πρότασης ανέλυσε η αντιδήμαρχος Γεωργία Παναγοπούλου, ενώ πρόσθεσε ότι βούληση της Δημοτικής Αρχής, εκτός της αλλαγής εικόνας και του εκσυγχρονισμού των καταστημάτων, είναι η δημιουργία ενός πανίσχυρου εμπορικού συλλόγου. Γι’ αυτό το λόγο έχει προβλεφθεί ακόμα και η δημιουργία ιστοσελίδας για τον Εμπορικό Σύλλογο Μεσσήνης. Κλείνοντας ευχαρίστησε το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης για τη βοήθειά τους και τη συνεργασία τους σ’ αυτή την προσπάθεια, ενώ εκτίμησε ότι την άνοιξη θα γνωρίζει η Μεσσήνη αν θα ενταχθεί στο πρόγραμμα. Από τη μέρα της ένταξης υπολογίζεται, πάντως, η περίοδος, 2 ετών, το πολύ, για την ολοκλήρωση του προγράμματος στο 100%
 
Του Κώστα Γαζούλη
 
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις