Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι! Πράξη ανθρωπιάς, αγάπης και αλληλεγγύης στη Μαραθόπολη

Πρώτη Δημοσίευση: 31/12/2017 10:23 - Τελευταία Ενημέρωση: 31/12/2017 10:23
Ετούτες οι γιορτινές μέρες δεν είναι – δυστυχώς – ίδιες για όλους τους ανθρώπους, τις οικογένειες, τα σπίτια.
Υπάρχουν δίπλα μας, συνάνθρωποί μας που υποφέρουν και μαρτυρικά υπομένουν το δικό τους σύγχρονο Γολγοθά καθώς η οικονομική κρίση τους έχει «χτυπήσει» οδηγώντας τους στην απόγνωση και την εξαθλίωση. Άνθρωποι που εξαιτίας της οικονομικής δυσπραγίας και ανέχειας δε μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης, πολύ δε περισσότερο τρόφιμα για το τραπέζι τους τις μέρες των εορτών. Υπάρχουν, όμως, και άνθρωποι, με αισθήματα, άνθρωποι με κατανόηση, σεβασμό και ανιδιοτελή αγάπη για το συνάνθρωπό τους. Άνθρωποι της προσφοράς, της αγνής κι αληθινής αλληλεγγύης!
Ένας τέτοιος άνθρωπος, στη Μαραθόπολη Τριφυλίας, παρέδωσε στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, Γιώργο Μίγγα, τσάντες με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, για να μοιραστούν σε συνανθρώπους – κατοίκους του χωριού που έχουν πραγματική ανάγκη. Ανώνυμα.
Τη συγκινητική αυτή χειρονομία, πράξη ανθρωπιάς, αγάπης και αλληλεγγύης, κοινοποίησε στο facebook, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μαραθόπολης, σημειώνοντας: «Ένας συνάνθρωπος μας μου έφερε αυτες τις τσάντες που περιέχουν φαγητά κ αλλου είδους πρώτης ανάγκης πράγματα για να μοιραστούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη,έτσι απλά κ ανώνυμα!!!πραγματικα ο θεός να τον έχει καλα!!!!!».

Του Ηλία ΓιαννόπουλουΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις