Υποψήφιος με τον Βασίλη Κοσμόπουλο ο Τάσος Πολυχρονόπουλος

Πρώτη Δημοσίευση: 18/04/2019 09:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 18/04/2019 09:13
Ο Βασίλης  Κοσμόπουλος ανακοίνωσε τον Τάσο Πολυχρονόπουλο ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, ο οποίος και έκανε σχετικά την παρακάτω δήλωση: «Ο συνδυασμός “Καλαμάτα μπροστά” με υποψήφιο δήμαρχο τον Βασίλη Κοσμόπουλο συσπειρώνει ευρύτερες κοινωνικές και αυτοδιοικητικές δυνάμεις, στον οποίο συνυπάρχουν δοκιμασμένα αυτοδιοικητικά στελέχη με πείρα και γνώση και νέοι άνθρωποι με καινούργιες ιδέες και ενθουσιασμό. Ένας συνδυασμός με αρχές και πρόγραμμα, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της πόλης και των συνδημοτών μας και ο οποίος εγγυάται ότι μαζί τους μπορεί να διαμορφώσει τη δυναμική, την εικόνα και την ταυτότητα που της αξίζει. Με τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό αυτό, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, πιστεύω ότι θα συμβάλλω στην ανάδειξη μιας νέας, δυναμικής και αξιόπιστης Δημοτικής Αρχής, που είναι προϋπόθεση για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος.
Να σημειωθεί πως ο κ. Πολυχρονόπουλος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕ «Φάρις» και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας.«ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

 
Ο Κοσμόπουλος στην εκπαίδευση
 
Χθες ο υποψήφιος δήμαρχος, με το συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», Βασίλης Κοσμόπουλος, μαζί με υποψήφιους συμβούλους, επισκέφθηκαν φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας. Στην Πρωτοβάθμια συναντήθηκαν με τον κ. Ανδρέα Κατσαούνη, στη Δευτεροβάθμια με τον κ. Σταματόπουλο και στο Πανεπιστήμιο με τον κ. Ζαχαριά.
Για τα σχολεία τονίστηκε το θέμα της συμβολής του Δήμου για ουσιαστική παρέμβαση και συμφώνησαν όλοι ότι το θέμα δεν άπτεται μόνο της χρηματοδότησης, αλλά ενός πιο δίκαιου προγράμματος κατανομής και στήριξης, ώστε να ωφελούνται και οι σχολικές μονάδες πιο υποβαθμισμένων περιοχών.
Ο κ. Ζαχαριάς είπε ότι το Πανεπιστήμιο είναι ένα άνοιγμα της πόλης προς τα έξω και φιλοδοξεί να ανοίξει ακόμα περισσότερο.
Από την πλευρά του, ο κ. Κοσμόπουλος τόνισε ότι μπορεί να υλοποιηθεί σύζευξη Καλαμάτας με ευρωπαϊκές πόλεις σε θέματα ευρύτερης συνεργασίας, που μπορεί να περιλαμβάνει όλους τους τομείς εκπαίδευσης και αυτό είναι ένας στόχος του συνδυασμού για τα επόμενα χρόνια, ενώ αποτελεί το όραμά του. Ο ίδιος το έχει εξασφαλίσει αυτό, μέσω του προγράμματος EAC, που προωθεί τα δίκτυα πόλεων.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις