Υποψήφιος περιφερειάρχης με τη στήριξη Λεβέντη ο Δημήτριος Σαραβάκος

Πρώτη Δημοσίευση: 12/10/2018 09:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 12/10/2018 09:14
Συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτριο Σαραβάκο, είχε τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι «η Ένωση Κεντρώων στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Σαραβάκου, γιατί πληροί τα κριτήρια που έχει θέσει το κόμμα μας.
Είναι έντιμος άνθρωπος και μαζί του η Ένωση Κεντρώων θα δώσει τη μάχη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις αυτοδιοικητικές του Μαΐου και καλούμε τους πολίτες που στηρίζουν και αγαπούν την Ένωση Κεντρώων να στηρίξουν το συνδυασμό του κ. Σαραβάκου».
Από την πλευρά του, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτριος Σαραβάκος, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες.
Με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών, την καθημερινότητα και την ανάπτυξη θα δώσουμε τη μάχη για να κερδίσουμε τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.
Καλούμε όλους τους πολίτες να μας κρίνουν και είμαστε βέβαιοι ότι θα μας υπερψηφίσουν και η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα αλλάξει χέρια».
Ο κ. Σαραβάκος ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις