Φίδι προκάλεσε μηχανική βλάβη σε αυτοκίνητο στην Καλαμάτα (φωτογραφίες)

Πρώτη Δημοσίευση: 06/09/2017 12:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 06/09/2017 12:52
Έκπληκτοι έμειναν οι μηχανικοί αυτοκινήτων στο συνεργείο του Θεόδωρου Καλογερόπουλου  όταν στην προσπάθεια τους να επισκευάσουν βλάβη σε ένα ΙΧ εντόπισαν μέσα στη μηχανή του νεκρό φίδι.Φαίνεται μάλιστα ότι ο «απρόσκλητος» αυτός επισκέπτης ήταν και η αιτία της μηχανικής βλάβης που εμφάνισε το αυτοκίνητο. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες το φίδι είχε μπει στο χώρο της μηχανής κάτι που του προκάλεσε και το θάνατο του ερπετού, ωστόσο πρόλαβε να κάνει τη ζημιά στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συναντούμε φίδια μέσα σε αυτοκίνητα, ειδικά σε αγροτικές περιοχές είναι κάτι που συμβαίνει συχνά σχετικά αλλά τις περισσότερες φορές αυτά εντοπίζονται στους τροχούς.
Ο ιδιοκτήτης του οχήματος φαίνεται πως ήταν πιο άτυχος καθώς το φίδι του προκάλεσε βλάβη στο όχημα του.
Επίσης αρκετά σύνηθες είναι η εμφάνιση αρουραίων μέσα σε αυτοκίνητα, οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν πολύ σοβαρές βλάβες καθώς τρώνε διάφορα καλώδια μέσα στο όχημα.
Όσοι έχουν τα αυτοκίνητα τους στην εξοχή, καλό θα είναι να είναι πιο προσεκτικοί και ας ενημερωθούν από ειδικούς για το πώς θα μπορούν να αντιμετωπίσουν προληπτικά ανάλογα φαινόμενα…Σχόλια

πρέπει να είναι τυφλίτης, φτάνει το 1.40m. Είναι σαύρα και είναι ακίνδυνο

Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις