Φασιστικό Φεστιβάλ στην Καλαμάτα; Ούτε να το σκέφτονται!

Πρώτη Δημοσίευση: 25/05/2013 10:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 25/05/2013 10:50

Φασιστικό, πανελλαδικής εμβέλειας, Φεστιβάλ στην Καλαμάτα; Εκδηλώσεις υπενθύμισης και τιμής των πιο μαύρων ημερών της ιστορίας του τόπου, όπως η 4η Αυγούστου;
Ούτε να το σκέφτονται!! Θα βρουν απέναντι, όχι μόνο την τοπική, αλλά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.
Το όχι στο Φασισμό η πόλη μας το έχει πει χρόνια πριν και το επαναβεβαίωσε πρόσφατα, με τη μαζική συμμετοχή στο περσινό Αντιφασιστικό - Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ όσο και με την αντιφασιστική πορεία στις 6 Δεκέμβρη.
Καλούμε όλες τις συλλογικότητες, μαζικούς φορείς, σωματεία, συλλόγους, κινήσεις, στέκια, να πάρουν θέση και να δηλώσουν την αντίδρασή τους και την αποφασιστικότητά τους να το αποτρέψουμε πάση θυσία.
Την αρχή πρέπει να την κάνει το Δημοτικό Συμβούλιο, παίρνοντας απόφαση που να τονίζει ότι οι φασίστες είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη.
Για την οργάνωση και το συντονισμό των δράσεών μας καλούμε σε ανοιχτή σύσκεψη την Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 8.00, στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος (Παυσανία 4, κάθετος Αριστομένους, πρώτος όροφος).
Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας
http://antifasistikikalamatas.blogspot.gr/Σχόλια

αφηστε τους να εκτεθουνε οσο τους εμποδιζετε τοσο τους δηναμονετε.....

eyxaristoyme agapiti fili gia tin dorean diafimisi nasaste sigoyri oti ta mazepsoyme perisoteroys apo esas a min xexaso stoys tris aplitoys o tetartos doro

Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις