Φιλανθρωπικά καλάθια από Δικηγόρους και Μηχανικούς

Πρώτη Δημοσίευση: 06/01/2018 09:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 06/01/2018 09:38
Μια όμορφη βραδιά, με τη χαρά της άθλησης και της παρέας, και συνάμα την ικανοποίηση της κοινωνικής προσφοράς πέρασαν χθες το βράδυ στο Κλειστό της Παραλίας οι ομάδες μπάσκετ του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας και των Πολιτικών Μηχανικών Μεσσηνίας. Καθιερωμένο χαρακτήρα έχει πλέον αυτή η συνάντηση, με τα έσοδα να διατίθενται στον αθλητικό σύλλογο ατόμων με ειδικές ανάγκες, ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ, ο πρόεδρος του οποίου, Γιώργος Λαζαρίδης, έδωσε το «παρών» στο γήπεδο. Πριν από το τζάμπολ χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας, Νίκος Μπασακίδης και των δύο διοργανωτών συλλόγων, Ξηρογιάννης και Κουτραφούρης, με τον (νεοεκλεγέντα) πρώτο μάλιστα με την ομάδα του.
Για την ιστορία οι Μηχανικοί επικράτησαν με 47-39.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Αλέξης Κορογώνας): Νίκος Σουρίλας, Γιώργος Αλεξόπουλος, Σταύρος Καράμπελας, Γιώργος Σκούλικας, Μάριος Γούλιας, Ανδρέας Μάρκου, Νίκος Ξεροβάσιλας, Στάθης Σταματόπουλος, Χρήστος Μακρής, Ηλίας Γεωργουλάκος, Περικλής Ξηρογιάννης.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (Βασίλης Κανάκης): Θεόδωρος Γαϊτάνης, Μιχάλης Γεωργουλάκος, Νεκτάριος Παναγόπουλος, Νίκος Γιαννακόπουλος, Δήμος Μπουσούνης, Αντώνης Κούτρης, Σταύρος Σταυρόπουλος, Γιώργος Γιαννακόπουλος και Βασίλης Κανάκης.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις