Φιλιατρά: Ο Βασίλης Παπαθεοδοσίου υπέρ της αυτόνομης αυτοδιοικητικής πορείας

Πρώτη Δημοσίευση: 27/03/2019 17:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 27/03/2019 17:40
Υπέρ της «αυτόνομης αυτοδιοικητικής πορείας της κοινωνίας των Φιλιατρών» τάσσεται ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Φιλιατρών, Βασίλης Παπαθεοδοσίου, ο οποίος σε δήλωσή του τονίζει ότι αποδέχεται τις θέσεις του Εμπορικού και του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών.
Η δήλωσή του έχει ως εξής: «Συναποδέχομαι τις θέσεις του Εμπορικού και του Αγροτικού, συλλόγων της πόλης μας, για την αυτόνομη αύτοδιοικητική πορεία της κοινωνίας των Φιλιατρών. Το παράπονο, η πικρία και η αδικία διαχέονται καθημερινά με αυξητική δυναμική στους πολίτες της, που ασφυκτιούν από την πρώτη στιγμή της αναγκαστικής και πρόχειρης, ένεκα σκοπιμοτήτων, συνένωσης των μεγαλυτέρων πόλεων του νομού σε ένα Δήμο. Μια συνένωση που δε φρενάρει μόνο την κοινωνία της πόλης των Φιλιατρών, αλλά εξ αντανακλάσεως και τις διπλανές πόλεις. Ως αυτοδιοικητικός παρακολουθώ με αγωνία το σφυγμό του κόσμο, και παίρνω θέση με παρρησία στο θέμα αυτό. Πιστεύω πως γρήγορα θα ανοίξει η κουβέντα σε αυτό το αναγκαίο και επιτακτικό για όλους μας ζήτημα».
Η δήλωση του κ. Παπαθεοδοσίου βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τη δημόσια εκφρασθείσα θέση του δημάρχου Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα, – όταν και τέθηκε το θέμα αυτόνομης πορείας των Φιλιατρών σε συνεδρίαση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος (Ο.Ε.Σ.Π.&ΝΔ.Ε.) στα Φιλιατρά – λέγοντας συγκεκριμένα: «Μη νομίσει ποτέ κανείς ότι είναι μόνος του να πάει πουθενά. Η Τριφυλία έχει αξία όσο οι πόλεις συνεργάζονται, οι πολίτες συνεργάζονται και δημιουργούν ένα όλον. Μικροί Δήμοι, μόνοι τους Δήμοι, δεν πάνε πουθενά».
 
Του Ηλία Γιαννόπουλου
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις