Φιλικό σήμερα με Κ-19 Βόλου για την Καλαμάτα

Πρώτη Δημοσίευση: 07/08/2019 07:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 07/08/2019 07:49
Φιλίκο τέστ Κ-19 του ΝΠΣ Βόλου δίνει σήμερα η Καλαμάτα ο προπονητής Βασίλης Βούζας θα έχει την ευκαιρία να κάνει διάφορες δοκιμές. Εξάλλου υπό καταρρακτώδη  βροχή διεξήχθη η χθεσινή προπόνηση. Σε δελτίο τύπου του ΠΣ Η Καλαμάτα για την πορεία της προετοιμασίας αναφέρονται τα εξής:
«Η προετοιμασία στα Χάνια Πηλίου συνεχίζεται για την ομάδα μας μέσα από τον προγραμματισμένο αριθμό των διπλών προπονήσεων αλλά σήμερα ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος αφού στην πρωινή προπόνηση υπήρχε καταρακτώδη βροχή που δυσκόλεψε το έργο και των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου με αποτέλεσμα να υπάρχουν και οι σχετικές μουρμούρες και πειράγματα μεταξύ τους. Τέτοιου είδους φαινόμενα είναι στο πρόγραμμα στις προετοιμασίες των ομάδων και έτσι δεν αποτελούν έκπληξη που μπορεί να αλλοιώσουν τον συνηθισμένο προγραμματισμό, έτσι όσο περνούσε η ώρα περνούσαν απαρατήρητα τα καιρικά φαινόμενο και υπήρξε η απαραίτητη προσήλωση στις προπονητικές οδηγίες.
Παρά όλα αυτά η όρεξη, το πάθος και η θέληση όλων είναι σε υψηλά επίπεδα για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα και η προετοιμασία να προχωράει με θετικό πρόσημο και ακριβώς έτσι όπως έχει προγραμματιστεί.
Ο πλουραλισμός στο ασκησιολόγιο από τους προπονητές , ο ειδικός σχεδιασμός και η εκτενή παρακολούθηση έτσι ώστε να γίνονται όλα με την ακρίβεια που απαιτείται κάνουν τα πράγματα ευκολότερα και δίνουν το αποτέλεσμα που αργότερα θα διαμορφώσει την θετική εξέλιξη των πραγμάτων για την επίτευξη του τελικού στόχου που δεν είναι άλλος από την πρωτιά και την άνοδο.»Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις