Χάθηκε η ουσία για το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 17/07/2017 09:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 17/07/2017 09:00
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, στο θέμα της έκπτωσης ή μη της αναδόχου εταιρείας για την ολοκλήρωση του Μεγάρου Χορού, δόθηκε μεγαλύτερη έμφαση στο «φαίνεσθαι» (διάσπαση της μείζονος μειοψηφίας κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας) και λιγότερη στην ουσία.
Κι αυτή είναι, ότι η εταιρεία μέσα σε μια δεκαετία δεν κατάφερε να παραδώσει στην πόλη ένα έργο άρτιο και λειτουργικό, όπως υποσχόταν… το 2005. Η παράταξη της πλειοψηφίας πιστεύοντας σε… θαύματα, και, όχι μόνο, αποφάσισε να δοθεί για τρίτη φορά παράταση. Θεώρησε ότι όσα δεν έγιναν σε μία δεκαετία, μπορεί να γίνουν σε σαράντα (40) ημέρες, όπως υποσχέθηκε ο εκπρόσωπος της κοινοπραξίας.
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Μανώλης Μάκαρης, τάχθηκε υπέρ της οριστικοποίησης της έκπτωσης, δίνοντας έμφαση σε όσα σημειώνει η δήλωση επιφύλαξης της επιβλέπουσας του έργου Αγγελικής Μπουμποπούλου.
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας ανέφερε, ότι η δημοτική αρχή δίνει και πάλι συγχωροχάρτι στην κοινοπραξία, γεγονός που δεν δικαιώνεται από τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της. Σημείωσε, δε, ότι το συμφέρον του δήμου Καλαμάτας και των πολιτών είναι να μπει ένα τέλος στην κοροϊδία.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» ψήφισε λευκό, εκτίμησε όμως ότι ούτε αυτή τη φορά θα αντιμετωπιστεί το θέμα και τόνισε ότι οι ευθύνες είναι μεγάλες για την ανάδοχο κοινοπραξία, όπως επίσης ευθύνες ανέφερε ότι έχει και η δημοτική αρχή.
Την οριστικοποίηση της έκπτωσης ζήτησαν και οι επικεφαλής της «Αλλαγής» Θεόδωρος Μπρεδήμας και της «Ανεξάρτητης Συμμαχίας Πολιτών» Μιχάλης Αντωνόπουλος.
Α.Π.


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις