Χωρίς δρόμους και αεροδρόμιο η Μεσσηνία θα υπολείπεται ως τουριστικός προορισμός

Πρώτη Δημοσίευση: 02/11/2018 13:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 02/11/2018 13:00
«Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μεσσηνίας έχει κατ’ επανάληψη διατυπώσει τη θέση της σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη του νομού μας, η οποία είναι συνυφασμένη με τις υποδομές και τα οδικά δίκτυα. Κλείνοντας η φετινή τουριστική περίοδος και αποτιμώντας τα αποτελέσματα, ο νομός μας εξακολουθεί να παραμένει ουραγός στις υπόλοιπες τουριστικά ανεπτυγμένες περιοχές της Ελλάδος που έτρεξαν με μεγαλύτερες ταχύτητες και ανοδική πορεία.
Η Μεσσηνία παραμένει καθηλωμένη και δέσμια των χρόνιων προβλημάτων της, που λιμνάζουν χωρίς πρόοδο, σε επίπεδο υποδομών και οργάνωσης, έτσι ώστε να ακυρώνεται κάθε προσπάθεια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.
Πρέπει, επιτέλους, να γίνει αντιληπτό σε όλους ότι, χωρίς δρόμους και αεροδρόμιο που να εξυπηρετούν την επισκεψιμότητα των τουριστών στις περιοχές μας, η Μεσσηνία ως τουριστικός προορισμός θα υπολείπεται.
Καλούμε τους πολιτικούς και θεσμικούς παράγοντες του Nομού Μεσσηνίας να στρέψουν την προσοχή και το ενδιαφέρον τους για να ξεπεραστούν τα εμπόδια που προβάλλονται για πολλά χρόνια στην εξέλιξη της κατασκευής του δρόμου Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη – Κορώνη».
Τα παραπάνω ζητήματα εξέθεσαν ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Δ. Καραλής και ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Δ. Καφαντάρης στον υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος τους διαβεβαίωσε για το αμέριστο ενδιαφέρον και τη βούλησή του να προβεί στις αναγκαίες ενέργειες.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις