Χωρίς ταχυδρόμο Κοινότητες Οιχαλίας και Τριφυλίας

Πρώτη Δημοσίευση: 26/07/2017 20:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 26/07/2017 20:01
Χωρίς ταχυδρόμο έχουν μείνει τις τελευταίες εβδομάδες Τοπικές Κοινότητες των Δήμων Οιχαλίας και Τριφυλίας με σοβαρές συνέπειες ιδίως για τους ηλικιωμένους κατοίκους των ορεινών Κοινοτήτων.
Τα χωριά της ορεινής Τριφυλίας στη Δημοτική Ενότητα Αυλώνος, καθώς και στη Δημοτική Ενότητα Δωρίου, εξυπηρετούνταν από τον ταχυδρόμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο Δώριο. Όμως, τις τελευταίες εβδομάδες ταχυδρόμος δεν έχει περάσει από τα χωριά αυτά και τόσο κάτοικοι όσο και εκπρόσωποι των Κοινοτήτων απευθύνθηκαν στο κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Δώριο για να δουν τι συμβαίνει.
Εκεί διαπίστωσαν, προς απογοήτευσή τους, ότι το κατάστημα, όπως αναφέρουν, έχει μείνει μ’ ένα μόνο υπάλληλο και η ταχυδρόμος που απασχολούνταν με σύμβαση δήλωσε παραίτηση κι αποχώρησε. Μάλιστα και ο υπάλληλος που υπηρετεί στο κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Δώριο, όπως λένε, είναι συμβασιούχος και τους επόμενους μήνες λήγει η σύμβασή του και θα αποχωρήσει. Χωρίς ταχυδρόμο, οι κάτοικοι Κοινοτήτων των Δήμων Οιχαλίας και Τριφυλίας δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν. Δεν μπορούν να πάρουν τις συντάξεις τους, αλλά και τα φάρμακά τους.
Η κατάσταση είναι πολύ δυσάρεστη και οι ηλικιωμένοι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση, ενώ εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων έχουν εκφράσει παράπονα και διαμαρτυρίες στα ΕΛΤΑ στην Πάτρα, ζητώντας ταχυδρόμο για τα χωριά τους.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις