Όλη η πόλη μια η γιορτή χθες με την 6η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας!

Πρώτη Δημοσίευση: 16/06/2019 19:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 16/06/2019 20:00
Επίκεντρο, όχι μόνο της Μεσσηνίας αλλά και ολόκληρης της Πελοποννήσου, έχει αναχθεί η Κυπαρισσία το τριήμερο της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος, με τη μεγαλειώδη χθεσινή διοργάνωση της 6ης Λευκής Νύχτας!
Εμπορικός Σύλλογος, επαγγελματίες, καταστήματα κι επιχειρήσεις έβαλαν τα δυνατά τους και κατάφεραν η 6η Λευκή Νύχτα να ξεπεράσει σε ένταση, παλμό και διάρκεια τις πέντε προηγούμενες και, βεβαίως, να υπάρχει πολλαπλάσια κίνηση στην αγορά αλλά και όλη την πόλη! Χθες στην Κυπαρισσία συνέρρευσαν χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ μόνο από τις πρωτεύουσες τον γειτονικών νομών και την Καλαμάτα κατέφθασαν αρκετά λεωφορεία! Η αγορά της πόλης και η πόλη όλη, από άκρη σε άκρη, χάρη στις πρωτοβουλίες και προσπάθειες του Εμπορικού Συλλόγου και των επαγγελματιών, ήταν στολισμένη!
Από την Πάνω Πόλη μέχρι και την παραλία, όλη η πόλη ήταν «στον αέρα» και η νύχτα έγινε μέρα!
Όλη η πόλη μια γιορτή! Στην αγορά της πόλης, με τις βιτρίνες στολισμένες, οι επαγγελματίες χαμογελαστοί υποδέχονταν τους επισκέπτες! Μουσικά σχήματα, DJ's, κεράσματα, ποτά, κοκτέιλς, βεγγαλικά, έκαναν την ατμόσφαιρα ονειρική - παραμυθένια και ο κόσμος ευχαριστήθηκε με την ψυχή του την εμπειρία που έζησε, πλημμυρίζοντας την αγορά, συνδυάζοντας όμορφη βόλτα και ψώνια σε άκρως ελκυστικές τιμές!

Του Ηλία ΓιαννόπουλουΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις