Όχι στην κατάργηση του αυτοδιοίκητου του ΚΕΘΕΑ

Πρώτη Δημοσίευση: 11/10/2019 09:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 11/10/2019 09:47
Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» ενώνει τη φωνή διαμαρτυρίας της με τα μέλη, τους γονείς, τους εργαζομένους και τους φίλους του ΚΕΘΕΑ ενάντια στην κατάργηση από την κυβέρνηση του αυτοδιοίκητου του οργανισμού.
Η απόφαση αυτή της κυβέρνησης αποτελεί αχρείαστη παρέμβαση στη λειτουργία ενός Οργανισμού που απευθύνεται στις πιο ευαίσθητες και ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας και αποδεδειγμένα λειτουργεί, επί 37 χρόνια, παραδειγματικά υπέρ του κοινωνικού συνόλου, με έργο και αποτελέσματα στον τομέα των εξαρτήσεων που δεν τόλμησε κανείς μέχρι σήμερα να αμφισβητήσει.
Εάν συμβεί, θα πρόκειται για υπονόμευση της ίδιας της ύπαρξης του ΚΕΘΕΑ και όχι για αλλαγές που έχουν να κάνουν μόνο με τη λειτουργία του φορέα. Επιχειρούν να καταργήσουν τον εθελοντισμό, τη συμμετοχή και τη συμβολή των θεραπευτών και των φίλων του ΚΕΘΕΑ.
Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» αναγνωρίζει το διαχρονικό έργο του ΚΕΘΕΑ, για αυτό θα σταθεί δίπλα στους ανθρώπους του και θα αγωνιστεί μαζί τους κόντρα στα κυβερνητικά σχέδια διάλυσης ενός από τους πλέον εμβληματικούς και ανεξάρτητους φορείς απεξάρτησης της χώρας.
Απαιτούμε να ανακληθεί αυτή η πρωτοφανής αδικαιολόγητη και απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης.
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις