10 μέρες έμειναν για την 6η Λευκή Νύχτα της Κυπαρισσίας

Πρώτη Δημοσίευση: 06/06/2019 12:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 06/06/2019 12:19
Δέκα μέρες έμειναν για τη μεγαλύτερη γιορτή της Μεσσηνίας και με πυρετώδεις προετοιμασίες στην Κυπαρισσία ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, υπεύθυνος για την υλοποίησή της, φαίνεται να έχει ανεβάσει στροφές για τη διοργάνωση της 6ης Λευκής Νύχτας, που φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Στόχος της Λευκής Νύχτας είναι η τόνωση της τοπικής οικονομίας με την ταυτόχρονη αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη. Στο πλαίσιο αυτό, τα εμπορικά καταστήματα μένουν ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους επαγγελματίες να ρίχνουν τις τιμές ή να κάνουν δελεαστικές προσφορές για τους καταναλωτές. Τόσο ο αριθμός των παράλληλων εκδηλώσεων στην πόλη τη βραδιά αυτή όσο και η ποιότητά τους καθιστούν την συγκεκριμένη γιορτή μία από τις κορυφαίες στην Πελοπόννησο!
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στη φετινή 6η Λευκή Νύχτα της Κυπαρισσίας, που έχει σύνθημα «Όλη η πόλη μια γιορτή», περισσότερα από έξι μουσικά σχήματα θα τοποθετηθούν σε διάφορα κομβικά σημεία της πόλης, ενώ θα γίνονται θεατρικά και χορευτικά δρώμενα που θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες. Την ίδια ώρα οι επαγγελματίες της πόλης θα προετοιμάζουν τις δικές τους εκπλήξεις!Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις