2ος Διεθνής Διαγωνισμών Χορωδιών: Οι εθελοντές… πρεσβευτές της Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 10/10/2017 13:04 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/10/2017 13:04
Συνάντηση είχε την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι στο ιστορικό Δημαρχείο ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας με τους δεκάδες εθελοντές που θα υποστηρίξουν τη διενέργεια του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών, που ξεκινά αύριο.
Ο Π. Νίκας ευχαρίστησε τους εθελοντές για την πρόθεσή τους να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση αυτού του σπουδαίου πολιτιστικού γεγονότος και τόνισε προς αυτούς: «Θα είστε το χαμόγελο της πόλης». Στόχος, μεταξύ άλλων, είναι να παρουσιασθεί ευπρόσωπη και να διαφημισθεί σε όλον τον κόσμο η Καλαμάτα, δεδομένου ότι πέραν της Ελλάδος αναμένονται χορωδίες από 14 ακόμη χώρες, ενώ τόνισε ότι από τις ενέργειες καθενός και τη δική του συμπεριφορά θα δοθεί στους επισκέπτες το μήνυμα για τον πολιτισμό μας.
Ο κ. Νίκας ευχήθηκε καλή δύναμη στους εθελοντές και τους διαβεβαίωσε ότι όλος ο μηχανισμός του Δήμου έχει κινητοποιηθεί και θα υποστηρίξει τη διενέργεια του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας.
Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός έχει πολλά επιμέρους τμήματα, με ελεύθερη είσοδο στα περισσότερα, και θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, το αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» και τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, ενώ συναυλίες φιλίας θα δοθούν στην κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, στην κεντρική προκυμαία λιμένα Καλαμάτας, στο Β΄ ΚΑΠΗ, στο Μουσικό Σχολείο, στην Πλατεία Διοικητηρίου και στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο.
Η δε πώληση εισιτηρίων για τη συναυλία Gala (Παρασκευή 13/10 στο Μέγαρο Χορού) και το διαγωνισμό του Μεγάλου Βραβείου (Σάββατο 14/10 στο Μέγαρο Χορού) θα ξεκινήσει την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, στις 10.00 το πρωί, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ και 7 ευρώ.


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις