20 κιλά χασίς είχαν κρύψει σε παραλία στη νήσο Σχίζα

Πρώτη Δημοσίευση: 11/08/2018 10:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 11/08/2018 10:24
Την τέλεια κρυψώνα νόμιζαν ότι είχαν βρει οι δράστες, αλλά οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, τους διέψευσαν φθάνοντας μέχρι τη νήσο Σχίζα και κατάσχοντας σχεδόν 20 κιλά αποξηραμένο χασίς.
Μετά από πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Δίωξης, επισκέφθηκαν το νησί της Σχίζας, το οποίο χρησιμοποιείται από την Πολεμική Αεροπορία ως πεδίο βολής. Εκεί βρήκαν κρυμμένους δύο πλαστικούς κουβάδες που περιείχαν σακούλες με χασίς.
Το σημείο τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από τους αστυνομικούς, αλλά οι κάτοχοι των ναρκωτικών δεν εμφανίσθηκαν.
Έτσι, χθες, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τις ποσότητες και είδαν πως πρόκειται συνολικά για ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 19.800 γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα σε απομακρυσμένη παραλία και διαχωρισμένα σε 4 ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες, κλεισμένες αεροστεγώς.
Δύο πακέτα περιείχαν από 5.060 γραμμάρια το καθένα, ένα από 5.040 γραμμάρια και άλλο ένα με 4.640 γραμμάρια χασίς. Τα ναρκωτικά ήταν σε άριστη κατάσταση και δε φαίνεται να έχουν καλλιεργηθεί στη Μεσσηνία.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των κατόχων των ναρκωτικών ουσιών.
Β.Β.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις