90 χρόνια Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας

Πρώτη Δημοσίευση: 29/09/2019 20:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 29/09/2019 20:52
Ολοκληρώθηκαν, χθες,  οι εργασίες του 8ου Πανελλήνιου Περιφερειακού Συνέδριου Ενδοδοντίας. Το συνέδριο, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ενδοδοντική Εταιρεία και φιλοξενήθηκε από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Καλαμάτας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, είχε τίτλο «Η επιστήμη και η τέχνη της Ενδοδοντίας».
Σύμφωνα με την πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, Τζίνα Θεοδωροπούλου, η Ενδοδοντία είναι μεγάλος τομέας της Οδοντιατρικής και αφορά, κυρίως, στο τμήμα των νευρώσεων των δοντιών. Στόχος ήταν οι συμμετέχοντες να βελτιώσουν τις γνώσεις τους, αλλά και να τις επικαιροποιήσουν.
Η κα Θεοδωροπούλου πρόσθεσε ακόμη ότι ο σύλλογος της Μεσσηνίας είναι από τους ελάχιστους της χώρας που πραγματοποιεί τόσο συχνά ενημερωτικές εκδηλώσεις για τα μέλη του, αλλά και για τον κόσμο.
Επιπρόσθετα, επειδή φέτος συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, στο χώρο του συνεδρίου θα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ενώ θα γίνει και ιστορική αναδρομή.
Τέλος, έγινε γνωστό ότι ο Οδοντιατρικός Σύλλογος θα συνεχίσει τις δράσεις του προς το κοινωνικό σύνολο. Αυτή τη φορά, όμως, όχι με μαζικές ενημερώσεις, αλλά ανά ομάδες πολιτών, κάτι που οι άνθρωποί του θεωρούν καλύτερο, διότι έτσι θα γίνεται στοχευμένη ενημέρωση.
Πρωτοβουλίες προς τη σωστή κατεύθυνση…
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις