Κοινωνία :: Αστυνομικά

18/12/2018 - 18:34
Στην ηλικία τους θα έπρεπε να νοιάζονται μόνο για το παιχνίδι και ενασχόλησή τους να είναι η φοίτησή τους στις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου. Όχι, όμως, για τους δύο 12χρονους και το 10χρονο που κατηγορούνται ήδη από αυτή την ηλικία για διακεκριμένες κλοπές και διαρρήξεις που διαπιστώθηκε ότι διέπραξαν μέσα σε ένα 20ήμερο στην Καλαμάτα.
Οι... Διαβάστε περισσότερα...
18/12/2018 - 12:36
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξιχνιάστηκαν (4) υποθέσεις διαδικτυακής απάτης και σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος ημεδαπού, για απάτη μέσω διαδικτύου και πλαστογραφία.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με την οποία στο πλαίσιο αγοράς... Διαβάστε περισσότερα...
18/12/2018 - 09:51
Μπορεί τα τρία παραπάνω να μοιάζουν ασύνδετα μεταξύ τους, αλλά γράφοντας τα πράγματα με τη χρονική σειρά που έγιναν το ένα «κουμπώνει» άψογα με το άλλο. 
Ειδικότερα, αναγνώστης μας βρέθηκε στο Ταχυδρομείο της παραλίας. Πήγε, λοιπόν, εκεί με το αυτοκίνητό του και πάρκαρε απέναντι. Στο σημείο υπάρχει διάβαση, στην οποία, όπως μας είπε, δεν πατούσε και,... Διαβάστε περισσότερα...
17/12/2018 - 23:03
Συναγερμός σήμανε λίγα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας για φωτιά στο Μέγαρο Χορού. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα της καταιγίδας με τους ισχυρούς κεραυνούς , περίοικοι είδαν φλόγα στην ταράτσα του Μεγάρου. Έξω από το κτήριο βρέθηκαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και περίμεναν κάποιον υπεύθυνο για να ανοίξει το Μέγαρο... Διαβάστε περισσότερα...
17/12/2018 - 12:17
 
Δεν είναι η πρώτη, ούτε η δεύτερη ούτε η τρίτη φορά. Έχει γίνει σύνηθες φαινόμενο, καθημερινό, η παραβίαση οικιών στη Μεσσήνη και στα χωριά της. Δεν γνωρίζουμε τα κατάλληλα μέτρα που μπορούν να ληφθούν. Θα ρωτούσαμε την Αστυνομία, αλλά θα μας απαντήσει ότι έχει ελάχιστο προσωπικό.
Δεν μπορώ να σκεφτώ, όμως και σαν λύση ούτε τις καραμπίνες των…... Διαβάστε περισσότερα...
16/12/2018 - 08:38
Ολοσχερώς κάηκε δυοροφη πέτρινη κατοικία, περί ώρα 01:45, από πτώση κεραυνού, στην Τ.Κ. Κατσαρού σύμφωνα με την Π.Υ. Καλαμάτας.
Στο έργο της κατάσβεσης συμμετειχαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα με δέκα πυροσβέστες από το Π.Κ. Μελιγαλά και την  Π.Υ. Καλαματας.
Στην οικία δε διέμεναν άτομα.
16/12/2018 - 08:42
Καθημερινά στους δρόμους της Καλαμάτας βλέπουμε πολλούς "βιαστικούς" οδηγούς να παρκάρουν κυριολεκτικά όπου θέλουν, όμως το εικονιζόμενο παρκάρισμα δεν έχει προηγούμενο!
Π.Μπ.
15/12/2018 - 19:34
 – Αιχμές σε «ΔΕΔΔΗΕ» και «Μορέα» 
Πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής η συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου της Πολιτικής Προστασίας του Νομού Μεσσηνίας, υπό την εποπτεία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη.
Ο περιφερειάρχης άκουσε με προσοχή τους εκπροσώπους των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης, Οιχαλίας και... Διαβάστε περισσότερα...
14/12/2018 - 19:19
Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες τεχνικές μεθόδους για την παρακολούθηση της δράσης υπόπτων κατάφερε άλλο ένα πλήγμα στο χώρο διακίνησης ναρκωτικών το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.
Έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο παρακολούθησης, με συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις την Τετάρτη συνελήφθησαν 13 άτομα σε Μεσσηνία και... Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδες