Κοινωνία :: Δικαστικά

18/08/2018 - 09:02
Πραγματοποιήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας η εκδίκαση της υπόθεσης για παθητική κακοποίηση ιπποειδών, που ήρθε στο φώς της δημοσιότητας έπειτα από καταγγελία ιδιώτη στον Ελληνικό Σύλλογο Προστασίας Ιπποειδών.
Ειδικότερα, στον παραπάνω Σύλλογο υπήρξε επώνυμη καταγγελία στις 30 Ιουλίου, η οποία ανέφερε ότι σε κτήμα, στην περιοχή της... Διαβάστε περισσότερα...
17/08/2018 - 19:03
Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου προβλέπεται στη σχετική απόφαση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ότι θα έχει ολοκληρωθεί το έργο της ομάδας εργασίας που συγκροτήθηκε με σκοπό να προσδιοριστούν οι ανάγκες για τη βελτίωση του ν. 3758/2009 «Εταιρείες Ενημέρωσης Οφειλετών για ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις και άλλες διατάξεις».
Η πρώτη... Διαβάστε περισσότερα...
16/08/2018 - 10:12
Πέρυσι, ο τότε Εισαγγελέας Καλαμάτας, διέταξε την πραγματοποίηση έρευνας για την κατοχή διπλωμάτων οδήγησης από ηλικιωμένους. Ζήτησε συγκεκριμένα, από  τις υγειονομικές υπηρεσίες, να κληθούν και να εξετασθούν όλοι οι οδηγοί που τους είχαν χορηγηθεί ή ανανεωθεί διπλώματα οδήγησης και είναι άνω των 80 χρονών και ιδιαίτερα όσοι είναι άνω των 85χρονών.
... Διαβάστε περισσότερα...
16/08/2018 - 09:37
Η ιδιοκτήτρια 24 σκύλων στην περιοχή της Χοχλαστής Γαργαλιάνων τις προηγούμενες ημέρες συνελήφθη για παθητική κακοποίηση ζώων και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα πρωτοδικών Κυπαρισσίας.
Η σύλληψή της αλλοδαπής, υπηκόου Βουλγαρίας, που φέρεται να είναι η ιδιοκτήτρια των 24 σκύλων, σύμφωνα με το Gargalianoionline, έγινε ύστερα από καταγγελία που έγινε στο Α.Τ... Διαβάστε περισσότερα...
11/08/2018 - 10:41
Με συνολικά τέσσερις προφυλακίσεις ολοκληρώθηκε χθες το πρωί ο κύκλος των απολογιών, των 5 συλληφθέντων για την υπόθεση διακίνησης χιλιάδων δόσεων ηρωίνης στην Καλαμάτα.
Χθες απολογήθηκαν ο 33χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από την Καλαμάτα που φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό είχε αναλάβει τις μεταφορές των ναρκωτικών από την Αθήνα στην Καλαμάτα με... Διαβάστε περισσότερα...
10/08/2018 - 10:24
Και τρίτος κατηγορούμενος για την μεγάλη υπόθεση διακίνησης ηρωίνης στην Καλαμάτα, προφυλακίσθηκε χθες μετά την απολογία του στον Ανακριτή. Πρόκειται για την ομάδα των 5 κατηγορουμένων, που συνελήφθησαν την Δευτέρα, ενώ άλλα δύο μέλη της ήδη κρατούνται από το Μάιο στις φυλακές ωε προσωρινά κρατούμενοι για δύο υποθέσεις, που όλα δείχνουν ότι σχετίζονται... Διαβάστε περισσότερα...
10/08/2018 - 09:28
Μηνυτήρια αναφορά προς τον εισαγγελέα Καλαμάτας έκανε ο Σύλλογος των απανταχού Κωνσταντιναίων «Ο Άγιος Κωνσταντίνος», επειδή το χωριό τους , οι Κωνσταντίνοι της άνω Μεσσηνίας , έχει μείνει τέσσερις ημέρες χωρίς νερό. Το πλήρες κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς  είναι το ακόλουθο :
 
«Κύριε Εισαγγελέα
Για τέταρτη συνεχή ημέρα το Δ.Σ. των... Διαβάστε περισσότερα...
10/08/2018 - 09:10
Δεν τη γλύτωσε αυτή τη φορά ο 35χρονος, που είχε ρημάξει την Καλαμάτα στις κλοπές, και χθες μετά την απολογία του στον Ανακριτή, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος.
Ο συγκεκριμένος, έχει συλληφθεί αρκετές φορές από την Αστυνομία και μόλις τον προηγούμενο μήνα καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας σε κάθειρξη... Διαβάστε περισσότερα...
09/08/2018 - 18:43
Το δρόμο για τις φυλακές πήραν, από χθες, δύο από τους 5 συλληφθέντες στη υπόθεση διακίνησης σημαντικών ποσοτήτων ηρωίνης που  εξάρθρωσε τη Δευτέρα το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.
Χθες οδηγήθηκαν στον Ανακριτή για να απολογηθούν ο 49χρονος Μεσσήνιος που κατοικεί στην Αθήνα και συνελήφθη στην Κυψέλη και ο 60χρονος από την Αθήνα, ο οποίος επίσης... Διαβάστε περισσότερα...
09/08/2018 - 11:55
Σφοδρή επίθεση από την περιφέρεια για σάπια κατάσταση και για αργομισθία της
 
Ποινική δίωξη για την παρακολούθηση του γραφείου της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη με κοριό, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Καλαμάτας και ήδη η υπόθεση παραπέμφθηκε στην κυρία Ανάκριση.
Την ενημέρωση έκανε η ίδια η κα Αλέιφέρη χθες το... Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδες