Ειδήσεις :: Οικονομία

14/11/2018 - 15:50
Σε σύσκεψη των Σωματείων Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΟΑΕΕ-ΔΕΚΟ-Τραπεζών ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ αποφασίστηκε η συμμετοχή τους στη συγκέντρωση των συνεργαζομένων συνταξιουχικών οργανώσεων που θα γίνει στην Αθήνα την Τρίτη , 20 Νοεμβρίου.
Η αναχώρηση των λεωφορείων για Αθήνα θα γίνει την Τρίτη, 20 Νοεμβρίου, στις 7.00 το πρωί, από τη Γέφυρα ΟΤΕ-Νότια Αναψυκτηρίου.
Η δε... Διαβάστε περισσότερα...
12/11/2018 - 12:28
Στρατηγική ρυθμίσεων μη εξυπηρετούμενων δανείων προκειμένου να ανακτήσουν οφειλές μέσω της εξυγίανσής τους και παράλληλα να μειώσουν τον ηθικό κίνδυνο από "κουρέματα" σε στρατηγικούς κακοπληρωτές εκπονούν οι τράπεζες.
Με τον SSM να πιέζει για αύξηση των μακροπρόθεσμων ρυθμίσεων, στο πλαίσιο της αυξημένης στοχοθεσίας που έχει υποβληθεί για τη μείωση... Διαβάστε περισσότερα...
12/11/2018 - 09:28
Σε χαρτογράφηση των "κόκκινων" δανείων ανά γεωγραφική περιφέρεια σε όλη τη χώρα έχουν προχωρήσει οι τράπεζες προκειμένου να αντλήσουν σημαντικά στοιχεία για τον εντοπισμό των στρατηγικών κακοπληρωτών.
Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι τράπεζες και παρουσιάζει το "Κ" δείχνουν ότι περιοχές με χαμηλότερο διαθέσιμο εισόδημα εμφανίζουν υψηλότερα ποσοστά... Διαβάστε περισσότερα...
10/11/2018 - 08:15
Σχολιάζοντας ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Σωτήρης Τσώνης, τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για προσλήψεις στο Δημόσιο, είπε ότι είναι ξεκάθαρο ότι το μέτρο έχει προεκλογική σκοπιμότητα και του θυμίζει τη λογική του «Τσοβόλα, δώστα όλα».
Όπως είπε, καλό είναι να γίνονται προσλήψεις, εφόσον όμως υπάρχουν δυνατότητες στην ελληνική οικονομία.
... Διαβάστε περισσότερα...
06/11/2018 - 18:47
Ενώ βρισκόμαστε έρμαιο στις ορέξεις των εμπόρων, οι οποίοι καθορίζουν τις τιμές του ελαιολάδου εκμεταλλευόμενοι την καταστροφή από το δάκο, το κράτος όχι μόνο δεν παρεμβαίνει για την προστασία μας, αλλά αντίθετα μας οδηγεί στην εξαθλίωση, παρακρατώντας και ποσό από τις επιδοτήσεις μας.
Άμεσα να επιστραφούν τα χρήματα της ενιαίας ενίσχυσης τα οποία... Διαβάστε περισσότερα...
06/11/2018 - 12:23
Καθημερινά πλέον επιβεβαιώνεται ότι η Καλαμάτα έχει μπει για τα καλά στον τουριστικό χάρτη (εσωτερικού και εξωτερικού). Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε από το κτηματομεσιτικό γραφείο ΟΙΚΟΠΕΔΟ & ΟΙΚΙΑ της Ευσταθίας Δημητροπούλου- Σοφιανού, υπάρχει εξαιρετικό ενδιαφέρον για άμεση πώληση έκτασης 100 στρεμμάτων στην περιοχή της Δυτικής Παραλίας. Σκοπός... Διαβάστε περισσότερα...
05/11/2018 - 08:23
Με την ελαιοκομική σεζόν να έχει ξεκινήσει για τα καλά και με δεδομένο ότι οι αλλαγές στη νομοθεσία των τελευταίων χρόνων έχουν προκαλέσει σύγχυση σε παραγωγούς, ελαιοτριβείς, ακόμα και φοροτεχνικούς, είναι σκόπιμο να αφιερώσουμε ένα μέρος της ενημέρωσης στο ζήτημα των φορολογικών υποχρεώσεων όσων εμπλέκονται στην αλυσίδα παραγωγής του προϊόντος.
 ... Διαβάστε περισσότερα...
04/11/2018 - 07:58
«Εφοριακός της γειτονιάς»: Κινητά συνεργεία, βοήθεια μέσω «skype» (ζωντανά), και απαντήσεις αυθημερόν σε ερωτήματα! Απίστευτο και πολύ «προχω» για να είναι αληθινό! Έχει ξεκινήσει να… γυρίζει τις γειτονιές και, σύμφωνα με ην ανακοίνωση της Α.Α.Δ.Ε., κάποια στιγμή θα τον δείτε μπροστά σας…
Σύμφωνα με το σχεδιασμό της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (... Διαβάστε περισσότερα...
02/11/2018 - 18:29
Πέντε νέα θαλάσσια οικόπεδα για υδρογονάνθρακες – Ένα από αυτά στην Καλαμάτα
 
Στο θερμό γεωπολιτικό παιχνίδι της έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων της Νοτιοανατολικής Μεσογείου επιδιώκει να μπει πιο δυναμικά η Ελλάδα, ετοιμάζοντας να προκαλέσει διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον με άλλα νέα πέντε θαλάσσια... Διαβάστε περισσότερα...
02/11/2018 - 12:24
Με απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 25 Οκτωβρίου, για λόγους δημοσίου συμφέροντος ανατίθεται η αρμοδιότητα με Σύμβαση Παραχώρησης στη Διεύθυνση Συγκοινωνιακών Υποδομών 23 αεροδρομίων, για τη διερεύνηση των δυνατοτήτων ανάπτυξής τους.
Σήμερα η διαχείριση της λειτουργίας... Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδες