Ειδήσεις :: Πολιτική

17/10/2018 - 09:12
Ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις της 20ής Οκτωβρίου για τη φετινή επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου.
16/10/2018 - 19:26
Ξεκίνησαν οι παραιτήσεις μετά το «καμπανάκι» από το Κιάτο του προέδρου της Ν.Δ>
 
 
 
 
«Οι περιφερειακές εκλογές είναι εκλογές που έχουν μια έντονη πολιτική διάσταση για τη Νέα Δημοκρατία».
Με τη φράση αυτή χθες από την Κορινθία και έχοντας στο πλευρό του τον επίσημο πλέον υποψήφιο της Ν.Δ. για την... Διαβάστε περισσότερα...
16/10/2018 - 19:02
Δεν επιβεβαιώνονται τα σενάρια που ήθελαν στην κούρσα να μπαίνει και ο Γ. Σκαλαίος
 
Καθημερινά θα μπορούσε πλέον να πει κανείς ότι εμπλουτίζεται με ονόματα το πολιτικό σκηνικό, όσον αφορά στο Δήμο Καλαμάτας, ενώ όλα τα κόμματα βρίσκονται σε αναβρασμό για τους υποψηφίους τους.
Το ενδιαφέρον του για το Δήμο Καλαμάτας,... Διαβάστε περισσότερα...
15/10/2018 - 19:20
Με δήλωση του , ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λαμπρόπουλος, στηρίζει την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αναφέρει αναλυτικα: 

"O Παναγιώτης Νίκας , είναι πετυχημένος Δήμαρχος της Καλαμάτας.
Πιστεύω, ότι θα είναι, εξίσου ένας καλός Περιφερειάρχης, για το συμφέρον... Διαβάστε περισσότερα...
15/10/2018 - 17:51
Η στήριξη της “Νέας Δημοκρατίας” στην υποψηφιότητα Π. Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώθηκε σήμερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του τελευταίου στο Κιάτο  Κορινθίας.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε για την υποψηφιότητα Νίκα: «Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που έχουμε σήμερα μαζί τον Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος... Διαβάστε περισσότερα...
15/10/2018 - 10:55
Πυρετώδεις  χαρακτηρίζονται οι προετοιμασίες όχι μόνο σε επίπεδο Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά  και στην εταιρεία που περίπου τέσσερις δεκαετίες διενεργεί τις εκλογές στην Ελλάδα, Singular Logic, προκειμένου να είναι εφικτό να διενεργηθούν για πρώτη φορά τετραπλές εκλογές τον Μάιο του 2019.
Εθνικές, ευρωεκλογές, περιφερειακές και δημοτικές, έγραψαν τα «... Διαβάστε περισσότερα...
14/10/2018 - 12:11
Ομιλίες σε Κυπαρισσία και Καλαμάτα
 
Διήμερη επίσκεψη στη Μεσσηνία θα πραγματοποιήσει στις 21 και 22 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» Θάνος Τζήμερος και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, στα πλαίσια περιοδείας του στην Πελοπόννησο, η οποία ξεκινάει από τις 18 του μήνα.
Την πρώτη ημέρα, ο κ. Τζήμερος θα... Διαβάστε περισσότερα...
13/10/2018 - 19:17
Ο Παναγιώτης Νίκας αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τη θέση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Γνώστης της αυτοδιοίκησης, με πολύχρονη προσφορά στον τόπο μας, είναι ο άνθρωπος που μπορεί να υπηρετήσει με επιτυχία την ανάγκη να αλλάξει σελίδα η Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Σε αυτή την εκλογική μάχη, όλοι εμείς οι Πελοποννήσιοι οφείλουμε να σταθούμε δίπλα... Διαβάστε περισσότερα...
13/10/2018 - 12:36
Στο θέμα της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης κατά την επετειακή τελετή στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης για τη συμπλήρωση 74 χρόνων από την απελευθέρωση της πρωτεύουσας από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη και εκπροσώπων των κομμάτων, της Εκκλησίας, της... Διαβάστε περισσότερα...
13/10/2018 - 12:02
Αμέσως μετά την επίσκεψη στην Αρχαία Μεσσήνη οι δύο πρόεδροι κατευθύνθηκαν στην παραλία της Καλαμάτας, όπου είχαν την ευκαιρία να πιουν καφέ στο ιστορικό «Πανελλήνιον».
Ο κ. Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ «εντυπωσιάστηκε» με τους «γνωστούς» που συνάντησε ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κάτι που σχολίασε αργότερα και στο Δημαρχείο... Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδες