Ειδήσεις :: Πολιτική :: ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ

01/03/2018 - 12:49
Προσυνεδριακή συνάντηση των μελών του Κινήματος Αλλαγής στην Καλαμάτα
 
Προσυνεδριακή συγκέντρωση με τη συμμετοχή των μελών και των φίλων του «Κινήματος Αλλαγής» πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο Rex στην Καλαμάτα, εν όψει του 1ου συνεδρίου του νέου φορέα στις 17 Μαρτίου.
Κεντρικός ομιλητής της χθεσινοβραδινής... Διαβάστε περισσότερα...
16/01/2018 - 08:45
Τα περίπου εξακόσια μέλη της οργανωτικής επιτροπής, μεταξύ των οποίων και οι Μεσσήνιοι Τάκης Αναστόπουλος, Γιάννης Χριστόπουλος, Μενέλαος Γερονικολός, Νάντια Γιαννακοπούλου, Κώστας Τσαπόγας και Τάσος Αποστολόπουλος, έφυγαν από την αίθουσα της συνεδρίασης που σηματοδότησε την έναρξη της πορείας προς το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής διαπιστώνοντας... Διαβάστε περισσότερα...
12/11/2017 - 08:34
Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές που θα αναδείξουν τον επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, καθώς σήμερα, Κυριακή διεξάγεται η ψηφοφορία. Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς είναι: Νίκος Ανδρουλάκης, Kωνσταντίνος Γάτσιος, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης, Απόστολος Πόντας, Γιάννης... Διαβάστε περισσότερα...
12/01/2017 - 18:20
Λιγότερο από μία ώρα χρειάστηκαν η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να συμφωνήσουν την ένταξη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Το ΚΙΔΗΣΟ θα διατηρήσει την πολιτική και οργανωτική αυτονομία του, όπως ακριβώς και... Διαβάστε περισσότερα...
29/11/2016 - 19:52
Στη συνέλευση της 25ης  Νοεμβρίου 2016 που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα,  στο ξενοδοχείο ΦΑΡΑΙ ΠΑΛΑΣ με επιτυχία, παρουσία κεντρικού κλιμακίου του Κινήματος,   αποτελούμενου από τον Τάκη Ζέρβα, Γιώργο Κόκιο και επικεφαλής τον Φίλιππο Σαχινίδη, ορίστηκε 9μελής προσωρινή Νομαρχιακή Συντονιστική Γραμματεία Μεσσηνίας, αποτελούμενη από τους: Αδαμόπουλο Κώστα,... Διαβάστε περισσότερα...
22/11/2016 - 18:22
Την προσεχή Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, ο Φίλιππος Σαχινίδης, πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του προέδρου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργου Παπανδρέου, θα παραβρεθεί σε κομματική διαδικασία στο ξενοδοχείο ΦΑΡΑΙ ΠΑΛΑΣ στην παραλία Καλαμάτας.
Πριν από την έναρξη της διαδικασίας, στις 5.00 μ.μ περίπου, θα κάνει... Διαβάστε περισσότερα...
17/03/2016 - 18:38
Μιχάλης Καρχιμάκης: Διαφορετική η πορεία της χώρας, αν δεν είχε ανατραπεί ο Γιώργος Παπανδρέου

Εκδήλωση με ομιλητές τους πρώην υπουργούς της κυβέρνησης Παπανδρέου, Γιώργο Πεταλωτή και Μιχάλη Καρχιμάκη, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου “Pharae Palace” στην Καλαμάτα από το... Διαβάστε περισσότερα...
15/03/2016 - 10:23
Ο Μιχάλης Καρχιμάκης, πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και νυν συντονιστής παρατηρητηρίου κυβερνητικού έργου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και ο Γιώργος Πεταλωτής, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Παπανδρέου και νυν εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, θα επισκεφθούν την Καλαμάτα την ερχόμενη Τετάρτη.
Σε εκδήλωση... Διαβάστε περισσότερα...
27/01/2015 - 18:54

Κατηφή πρόσωπα συναντήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο γραφείο του Κινήματος Σοσιαλιστών Δημοκρατών, μιας και τα εκλογικά αποτελέσματα δεν ήταν ευνοϊκά, αφού έμενε εκτός Βουλής για 0,5% περίπου.
Τα τελικά αποτελέσματα ανέτρεψαν την πεποίθηση περί του αντιθέτου που υπήρχε, με αποτέλεσμα την κατήφεια.
Ωστόσο, κάποια νεώτερα σε ηλικία στελέχη... Διαβάστε περισσότερα...
24/01/2015 - 19:01
Η χώρα μας βρίσκεται για μια ακόμη φορά ενώπιον κρίσιμων αποφάσεων, οι οποίες θα καθορίσουν το μέλλον όλων μας, αλλά, κυρίως, των παιδιών μας. Σε αυτές τις εκλογές αποφασίζουμε για την Ελλάδα που θέλουμε να δημιουργήσουμε, για την ίδια την Δημοκρατία μας.
Ο Έλληνας αξίζει ένα κράτος δίκαιο, λειτουργικό και αποτελεσματικό. Ένα κράτος που θα τον... Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδες