Ειδήσεις :: Τουρισμός

18/12/2018 - 19:33
«Δυναμική» ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην 5η Διεθνή Έκθεση «Athens International Tourism Expo», η οποία πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα από τις 7 έως 9 Δεκεμβρίου.
Η έκθεση φιλοξένησε περισσότερους από 300 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και 150 κορυφαίους Διεθνείς Hosted Buyers. Η... Διαβάστε περισσότερα...
10/12/2018 - 09:27
Για 4η συνεχή χρονιά η Μυθική Πελοπόννησος «ταξίδεψε» στην Πολωνία στηρίζοντας μία από τις πιο δυναμικές αγορές όσον αφορά τον στρατηγικό σχεδιασμό της. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε στην έκθεση Grecka Panorama ενώ παρουσιάστηκε για 3η φορά και η Greek Food Show, με θέμα τα ελληνικά προϊόντα και την ελληνική γαστρονομία, στο Εθνικό Στάδιο της... Διαβάστε περισσότερα...
08/12/2018 - 09:33
Χθες το βράδυ μια ξεχωριστή ανάρτηση έκανε στο λογαριασμό του, στο Instagram o Σωκράτης Παπασταθόπουλος.
Ειδικότερα ο γνωστός ποδοσφαιριστής δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει το άναμμα του  δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο καλαματιανός ποδοσφαιριστής παρουσιάσει την πόλη μας στο... Διαβάστε περισσότερα...
04/12/2018 - 18:52
Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακό αντίκτυπο στους επαγγελματίες του τουρισμού ολοκληρώθηκε το Greek Tourism Workshop, που πραγματοποιήθηκε στο Αμμάν της Ιορδανίας στις 21/11, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.
Το τουριστικό προϊόν και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας... Διαβάστε περισσότερα...
25/11/2018 - 08:39
Πέντε τελειόφοιτους μαθητές  των οποίων οι σπουδές συνδέονται με τον τομέα του τουρισμού φιλοξένησε για δυόμισι μήνες στην Καλαμάτα ο οργανισμός νεολαίας και εκπαίδευσης Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων (Κ.Α.ΝΕ), σε συνεργασία με εκπαιδευτικό οργανισμό από την Ιταλία.
Η πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του εξωτερικού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την... Διαβάστε περισσότερα...
24/11/2018 - 18:45
Συνεχίζοντας κι εντατικοποιώντας την προσπάθεια για ανάπτυξη του τουρισμού στον Κυπαρισσιακό κόλπο, διοργανώνεται από το Hotel Natura Club & SPA η 4η ημερίδα με θέμα: «Τουρισμός υγείας (ιατρικός & ιαματικός τουρισμός) – η παγκόσμια τάση, health &wellness».
Στόχος η γνωριμία με αυτό το σε βρεφική ηλικία μέχρι στιγμής τουριστικό προϊόν, η... Διαβάστε περισσότερα...
24/11/2018 - 16:31
Στην Καλαμάτα βρίσκεται από χθες το πρωί η αποστολή της "Handiflight Around the World”. Πρόκειται για ένα project από την Handiflight, μια ΜΚΟ με έδρα στη Γενεύη, που υλοποιείται από δυο πιλότους με παραπληγία, έχοντας ως στόχο το γύρο του κόσμου σε 10 μήνες με τροποποιημένα μονοκινητήρια αεροπλάνα.
Οι εν λόγω πιλότοι φιλοξενούνται στο Κέντρο... Διαβάστε περισσότερα...
22/11/2018 - 11:42
Πολίτες πάνω από 50 χώρες την επισκέφθηκαν
 
Ο Δήμος Καλαμάτας, μέσω των Γραφείων Τουριστικής Υποστήριξης που διαθέτει, εξυπηρέτησε πάνω από 5.000 τουρίστες, παρέχοντάς τους πληροφορίες κατά το έτος 2018, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Οκτώβριο.
Από το Γραφείο Τουριστικής Υποστήριξης που βρίσκεται στο ιστορικό Δημαρχείο... Διαβάστε περισσότερα...
22/11/2018 - 11:38
Αμέτρητος κόσμος, σπουδαστές σχολών που ασχολούνται με τον τουρισμό, τον επισιτισμό, τη γαστρονομία, επαγγελματίες και επιχειρηματίες και πάρα πολλοί άλλοι ενδιαφερόμενοι έχουν γεμίσει από τη Δευτέρα το συνεδριακό κέντρο του Elite City Resort, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το 8ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας. Το ξεκίνημα του Σχολείου Τουρισμού, με θέμα “Diversity... Διαβάστε περισσότερα...
22/11/2018 - 09:13
Όπως είχαμε γράψει τις προηγούμενες ημέρες, στην Καλαμάτα βρέθηκε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρηγόριος Τάσιος, προκειμένου να παρευρεθεί στο Σχολείο Τουρισμού.
Στο περιθώριο, λοιπόν, αυτού ζητήσαμε τη γνώμη του για τις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων, που έχουν επιφέρει τεράστιο πλήγμα στα ξενοδοχεία αλλά και στα... Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδες