Σε καταστολή ο Χρ. Γεννάτος, αλλά σε σταθερή κατάσταση


Σοβαρή παραμένει η κατάσταση του προπονητή άρσης βαρών του Μεσσηνιακού, Χρήστου Γεννάτου, ο οποίος τραυματίστηκε λίγο πριν τα μεσάνυκτα της Κυριακής, σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη κοντά στην Αμφιλοχία, ενώ επέστρεφε μαζί με την αποστολή του συλλόγου από το πανελλήνιο πρωτάθλημα της Αριδαίας. Ο Καλαματιανός τεχνικός συνεχίζει να νοσηλεύεται σε καταστολή στο νοσοκομείο Άρτας, έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η παρέλευση του πρώτου κρίσιμου 48ωρου χωρίς απρόοπτα κάνει τους γιατρούς αισιόδοξους για την πορεία της υγείας του.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται, και εκτιμάται ότι θα παραμείνουν για περίπου μια εβδομάδα, η Σοφία Φάσσου, η οποία υποβλήθηκε σε σπληνεκτομή και ο Δημήτρης Ουάμπικ, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στο μηριαίο οστό και χειρουργήθηκε με επιτυχία.
Σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στην Καλαμάτα η Μαρία Ναούμη, που συμπλήρωνε την αποστολή του Μεσσηνιακού (εξασφάλισε τρία αργυρά μετάλλια στην Αριδαία, στην κατηγορία γυναικών +75 κ.) και τραυματίστηκε ελαφρά, συνοδευόμενη από τον ταμία του ιστορικού συλλόγου, Τάκη Στασινόπουλο, αλλά και τον υπεύθυνο του γραφείου Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας, Αργύρη Ζαμανάκη, που έσπευσε χθες στο πλευρό των τραυματιών.