Γαστροπλοΐα

Γαστροπλοΐα

Γουρνοπούλα: Το γαστρονομικό σήμα κατατεθέν της Μεσσηνίας

Ένα οδοιπορικό στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας αποκαλύπτει τη συναρπαστική ιστορία και τα κρυμμένα μυστικά του πιο αγαπημένου...

Το Παράλιο Άστρος Κυνουρίας τρίτος σταθμός του Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Το Παράλιο Άστρος Κυνουρίας θα αποτελέσει τον τρίτο σταθμό του 1ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας, «Peloponnese Food Stories Ιστορίες ανθρώπων-γεύσεων-πολιτισμού»,...

Platea: Απολαύστε την πολυτέλεια του φρεσκοκομμένου, του χειροποίητου, του αυθεντικά νόστιμου

Απολαύστε την πολυτέλεια του φρεσκοκομμένου, του χειροποίητου, του αυθεντικά νόστιμου. Εδώ, καθημερινά σερβίρονται όλα εκείνα που κάνουν τα...

Abat Jour: Το απόλυτο all day spot του καλοκαιριού

Όσοι συνήθιζαν από παλιά να κάνουν μπάνιο στην παραλία του Αλμυρού σίγουρα θα θυμούνται ότι εκεί που στεγάζεται...

Martin’s: Μια ανάσα από τη διάσημη παραλία της Γιάλοβας

Στον προσεγμένο χώρο του Martin’s, μια ανάσα από τη διάσημη παραλία της Γιάλοβας, μπορείς να απολαύσεις εξαιρετικό BRUNCH...

Μεσσηνιακή παράδοση: Βραβευμένες γεύσεις

Εξαιρετικές χειροποίητες μαρμελάδες παρασκευασμένες από φρέσκα φρούτα της Μεσσηνιακή γης. Μαζεμένα με φροντίδα και μεράκι. Φτιαγμένες πάντα με...

Ελλάς: Ένας μύθος για την πόλη μας

Το ΚΑΦΕ ΕΛΛΑΣ, είναι ένας μύθος για την πόλη μας. Με ιστορία 28 χρόνων και διακόσμηση που εκπέμπει...

Zanzibar: Ένα πραγματικό hidden gem

Στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας Λάμπες, στη Μεθώνη, βρίσκεται το στρατηγείο του Χρήστου Χρονόπουλου. Ένα πραγματικό hidden gem...

Υψηλή γαστρονομία στο χώρο σας

Στη νέα πραγματικότητα που καθιέρωσε η συνθήκη του κορωνοϊού  η εμπειρία του fine dining κατ’ οίκον στέκεται αντάξια...

Μέλι Ζαζάνης: Ο θαυμαστός κόσμος των μελισσών του Δημοσθένη Ζαζάνη

«Ποτέ να μην μετράς τις κυψέλες και ποτέ να μην έχεις άδεια κουτιά. Να φτιάχνεις μελίσσια όσο απλώνουν...