Γαστροπλοΐα

Γαστροπλοΐα

Γυρίζουν οι Μεσσήνιοι την πλάτη στο σπιτικό φαγητό;

Πανελλήνια έρευνα δείχνει ότι το έτοιμο προκρίνεται του σπιτικού - Ρεπορτάζ του «Θ» σε μαγειρεία, ψητοπωλεία και super...

Αντ. Τριχοπούλου: «Στη Σκανδιναβία κάνουν περισσότερο Μεσογειακή Διατροφή από εμάς»

Η ομότιμη καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και πρόσεδρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Yale των ΗΠΑ προειδοποιεί πως...

Η αυθεντική ελληνική κουζίνα του Mandarin Oriental, Costa Navarino κατακτά το Παρίσι

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino, ταξιδεύει στο Παρίσι, μεταφέροντας την ελληνική γαστρονομία στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας, μέσα...

Μαγιονάτα: Η νέα σάλτσα μαγιονέζας με ταχίνι από την εταιρεία Παπαδημητρίου

Λανσάροντας μία καινοτόμα σάλτσα μαγιονέζας εισέρχεται στην εν λόγω κατηγορία η εταιρεία Παπαδημητρίου Χ.Κ. Α.Β.Ε.Τ., γνωστή από τα...

Τυροπωλείο Delicatessen «Αρκαδία»: Αυθεντικές γεύσεις με γνώμονα την παράδοση και τις αγνές πρώτες ύλες

Η ιστορία του Τυροπωλείου Delicatessen «Αρκαδία», το οποίο μετρά δύο και πλέον χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στο κέντρο της...

Εκδήλωση και διαγωνισμός μαγειρικής «Καλαμάτα: γαστρονομικός προορισμός με βάση την ελιά»

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ελιάς το Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (ΚΕΠΕΑ) Καλαμάτας,...

Στα καλύτερα τυριά του κόσμου η μεσσηνιακή σφέλα

Σύμφωνα με το Taste Atlas Το Taste Atlas συστήνεται ως η «εγκυκλοπαίδεια των γεύσεων». Διαθέτει καταλόγους με περισσότερα...

Έρχονται στην Costa Navarino δύο πενθήμερα προγράμματα για επαγγελματίες σεφ και φίλους της μαγειρικής

Η Costa Navarino ανακοινώνει μια νέα συνεργασία με το διεθνώς αναγνωρισμένο Culinary Institute of America (CIA), φέρνοντας στην...

«Οι Καλαματιανοί δεν τρώνε ψάρια, είναι της γουρνοπούλας»…

Πέντε ιχθυοπώλες της Καλαμάτας μιλούν στο «Θ» για τη σχέση μας με τα θαλασσινά και μοιράζονται λεπτομέρειες της...

Διάκριση για το “Onuki”

Ανάμεσα στα 21 εστιατόρια που κέρδισαν πανελλαδικά την υψηλότερη βαθμολογία, για να αποσπάσουν τη διάκριση “Top Notch 2023”,...