Γαστροπλοΐα

Γαστροπλοΐα

Platea

Η αισθητική των πιάτων παραπέµπει σε πίνακες ζωγραφικής. Οι καλής ποιότητας πρώτες ύλες και η τεχνική συνυπάρχουν σε...

Wine Kiosk

Ο Πέρη Παναγιωτακόπουλος, αποτελεί τον λόγο που πολλοί µυήθηκαν στους ελληνικούς αµπελώνες και τις ποικιλίες του. Δραστηριοποιείται οινικά...

Η Γαστροπλοϊα, κυκλοφορεί αυτη την Πέμπτη μαζί με το “Θάρρος”

Ταξιδεύουμε στους αμπελώνες της Πελοποννησιακής γης και μαθαίνουμε για τις ποικιλίες που ευδοκιμούν στον τόπο μας.  Εμπνευσμένοι chefs...

Όταν τσακώνονται οι σεφ για την ελληνική κουζίνα…

Λένε πως η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Για τον Γκόρντον Ράμσεϊ τσακίζει την… ιταλική κουζίνα....

Νέα εποχή για τον Ιταλικό καφέ “Lazzarin“ στην Ελληνική Αγορά – Σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία “Spinos Coffee”

Η εταιρεία “ Γ. ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ” που εδρεύει στην Καλαμάτα και δραστηριοποιείται στο χώρο επεξεργασίας...

“Μοριάς ’21”: Πρόσκληση στα εστιατόρια της Πελοποννήσου για συμμετοχή στα «Πιάτα της Επανάστασης»!

-Ένα μενού εμπνευσμένο από τις διατροφικές συνήθειες των αγωνιστών του 1821 με την υπογραφή του chef Λευτέρη Λαζάρου,...

Αδαμαντία Κωνσταντοπούλου: Η σεφ που αφήνει για λίγο την κουζίνα και μαγειρεύει σε μαγευτικά σημεία της Μεσσηνίας

Στόχος της η προβολή της περιοχής μαγειρεύοντας με τοπικά προϊόντα Στο παρελθόν είχαμε παρουσιάσει την Αδαμαντία Κωνσταντοπούλου, μια...

Φώτης Βαλλάτος: «Η Μεσσηνία προσφέρει στον επισκέπτη ολοκληρωμένη εμπειρία»

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος γαστρονομίας και “travel editor” του περιοδικού “Blue” της Aegean μιλά στο «Θάρρος» Ψάχνοντας πληροφορίες για...

Ο «Γαστρονόμος» κάνει Πάσχα στον Μοριά

Στο τεύχος Απριλίου του «Γαστρονόμου», που κυκλοφορεί αύριο 18/4 με την «Καθημερινή», η δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού περνά...

“Πάσχα στο Μοριά”

Όπως διαβάζουμε στο κείμενο της Νικολέτας Μακρυωνίτου για να προωθήσει το τεύχος του "Γαστρονόμου" της "Καθημερινής" την ερχόμενη...