Γαστροπλοΐα
Γαστροπλοΐα
Costa Navarino: Συνεργασία με το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο CTC Urban Gastronomy και τον σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη
Μια νέα γαστρονομική εμπειρία ξεκινά στην Costa Navarino, καθώς το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο CTC Urban Gastronomy...
Το “Mandarin Oriental, Costa Navarino” ταξιδεύει τη γεύση της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο
Το “Mandarin Oriental, Costa Navarino” ταξιδεύει στον κόσμο και “αποκαλύπτει" το εστιατόριο Oliviera. Ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων...
Φέτα: Σε κίνδυνο ο ελληνικός «λευκός χρυσός»
Άσχημα μαντάτα φέρνει η Mercosur Ισχυρό πλήγμα φέρνει η συμφωνία Ε.Ε. – Mercosur στο εμβληματικό ελληνικό αγροτικό προϊόν,...
Taste Atlas: Η μεσσηνιακή σφέλα στα 10 καλύτερα προϊόντα
Η τεράστια σημασία του γαστρονομικού τουρισμού Το Taste Atlas έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις κορυφαίες κουζίνες...
Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ. Πετρόπουλοι: Τέσσερα νέα βραβεία στην 5η Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών Dairy Expo 2024
Μεγάλη διάκριση για το 2024, με τέσσερα νέα βραβεία, ήρθε για την Τυροκομική Μεσσήνης - Αφοί Γ. Πετρόπουλοι...
Η Καλαμάτα στην κορυφή του Taste Atlas
Δεύτερη καλύτερη περιοχή στον κόσμο για φαγητό η Πελοπόννησος Το Taste Atlas μετρά αντίστροφα για τα φετινά World...
Χρυσάφι η σοκολάτα!
Σοκολάτα, όπως λέμε ράβδοι χρυσού! Οι τιμές του κακάο εκτοξεύονται για πρώτη φορά σε τόσο υψηλά επίπεδα και...
Τα «Λυκειομαγειρέματα» επιστρέφουν και φέτος
Το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο παζάρι του Λυκείου Ελληνίδων Καλαμάτας, με χειροποίητα φαγητά, γλυκά, κατασκευές και παραδοσιακά καλούδια από διάφορες...
Μανιατάκειο Ίδρυμα: Η Μεσογειακή Διατροφή στη Σύνοδο των Υπουργών Γεωργίας της G7
Στην τηλεδιάσκεψη των επτά Εμβληματικών Κοινοτήτων της Μεσογειακής Διατροφής στις 26 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Συνόδου των Υπουργών...
Νιόκι με σφέλα της Τυροκομικής Μεσσήνης- Αφοί Γ. Πετρόπουλοι στην «ΠΟΠ Μαγειρική» της ΕΡΤ
Ο νομός μας και η Τυροκομική Μεσσήνης - Αφοί Γ. Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ είχαν την τιμητική τους στην τηλεοπτική...