Στην εντατική ο Χρήστος Γενάτος – Σοβαρό τροχαίο της αποστολής Άρσης Βαρών του Μεσσηνιακού

Στην εντατική ο Χρήστος Γενάτος – Σοβαρό τροχαίο της αποστολής Άρσης Βαρών του Μεσσηνιακού

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε εχθές το βράδυ στην αποστολή της Ομάδας Άρσης Βαρών του Μεσσηνιακού.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού, στο ύψος της Αμφιλοχίας. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο προπονητής του Συλλόγου Χρ. Γενάτος και δύο από τους τρεις αθλητές του Μεσσηνιακού.

Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Άρτας, με τον προπονητή του Μεσσηνιακού να φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, παραμένοντας μέχρι τώρα στην εντατική μονάδα θεραπείας, σε καταστολή. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή και υπάρχει αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του, αλλά θα χρειαστεί να περάσουν οι πρώτες 48 ώρες, προκειμένου να υπάρξουν ασφαλέστερα συμπεράσματα Την προσπάθεια του ιατρικού τιμ συνδράμει ο μεσσηνιακής καταγωγής χειρουργός-ορθοπεδικός, Γιώργος Τσικούρης, ο οποίος συνεργάζεται με την Ομοσπονδία Άρσης Βαρών.

Η αθλήτρια του ΜΓΣ, Σοφία Φάσσου υποβλήθηκε σε σπληνεκτομή, με την κατάστασή της να είναι ελεγχόμενη, ο συναθλητής της Δημήτρης Ουάμπικ, έχει υποστεί κάταγμα στον αριστερό μηρό και χειρουργήθηκε με επιτυχία, ενώ ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο φέρει η Μαρία Ναούμη.

Στο πλευρό του Χρήστου Γεννάτου και των αθλητών του ιστορικού συλλόγου -οι οποίοι είχαν κατακτήσει την Κυριακή αρκετά μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Αμφιλοχίας- βρίσκονται οι οικείοι τους, αλλά και ο γραμματέας του Μεσσηνιακού, Τάκης Στασινόπουλος, που μετέβη το μεσημέρι στην Άρτα, συνοδευόμενος από την σύζυγο του προπονητή των «πρασίνων» και τον αρσιβαρίστα Λυκούργο Κοζομπόλη.