Δικαίωση Κουσελά ;


 

Σχόλιο για τον βουλευτή Μεσσηνίας και πρώην υφυπουργό Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά έκανε η ιστοσελίδα του parapolitika.gr ,σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη λίστα Lagarde.

 

Αναλυτικά το σχόλιο: 

 

Προφήτης βγήκε ο Δ. Κουσελάς !!

 

Tι είχε συμβεί με την περίεργη υπόθεση που του στοίχισε την θέση του υφυπουργού.. και απομακρύνθηκε «ντροπιασμένος» αφού ανακάλεσε

Tι είχε συμβεί με την περίεργη υπόθεση που του στοίχισε την θέση του υφυπουργού.. και απομακρύνθηκε «ντροπιασμένος» αφού ανακάλεσε για να μην διαγραφεί

Ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Κουσελάς, της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέουμας ήρθε εντελώς συνειρμικά στο νου, με τον θόρυβο που προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες τα «σβησμένα» ονόματα της λίστας Λαγκάρντ.

Τότε, και πριν εγκαταλείψει την θέση του, σε μια από τις θυελλώδης συνεδριάσεις του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβριο του 2011, ο υφυπουργός Δ. Κουσελάς υποστήριξε ότι είχε παραδώσει λίστα με οφειλέτες, ενέργεια την οποία συνέδεσε μετά με την αποχώρηση του από την θέση του υφυπουργού (όταν ανέλαβε ο κ. Β. Βενιζέλος υπουργός Οικονομικών).

Ο κ. Βενιζέλος είχε αντιδράσει έντονα και τον είχε διαψεύσει, ενώ το ίδιο έπραξε και ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπήρχε τέτοια λίστα.

Τελικά, κατόπιν «άνωθεν» πιέσεων, και αφού είχε καταθέσει ερώτηση για το ζήτημα ο Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ τι να έκανε ο Κουσελάς… «Αναγκάσθηκε» να ανακαλέσει, διευκρινίζοντας:

«Δεν δήλωσα ποτέ ότι διαθέτω λίστα με μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου και πολύ περισσότερο ότι έδωσα τέτοια λίστα στο Μέγαρο Μαξίμου». Mήπως ο Κουσελάς τώρα δικαιώνεται;

 

πηγή: www.parapolitika.gr