Πετράκος: «Απαιτούμε εδώ και τώρα η Ολυμπία Οδός να φτάσει στην Τσακώνα»


 

«Κύριε Χατζηδάκη, οι ντρίπλες σας δεν περνάνε…»

 

Με αφορμή τις προχθεσινές δηλώσεις του υπουργού, Κ. Χατζηδάκη, για το μέλλον των αυτοκινητόδρομων και ειδικότερα της «Ολυμπίας Οδού», ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, Θανάσης Πετράκος, προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Η παραπομπή στις καλένδες της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα μάς βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους. Ο κ. Χατζηδάκης επί 15 μέρες κρυβόταν αρνούμενος να δεχτεί συνάντηση με τους φορείς της Μεσσηνίας, παρά τις καθημερινές μας πιέσεις. Ερχόμενος στη Βουλή την Τρίτη αρνήθηκε να απαντήσει στις βασικές ερωτήσεις που του έθεσα, “Πότε θα δεχτεί τους φορείς της Μεσσηνίας;” και “Αν ισχύουν οι πληροφορίες ότι ο δρόμος θα σταματήσει στην Πάτρα;”, χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους και λέγοντας “ότι κοντεύει να τελειώσει το 1ο ημίχρονο”.
Χρησιμοποιώντας και εγώ ποδοσφαιρικούς όρους, τονίζω ότι ο κ. Χατζηδάκης κάνει ντρίπλα για να παραπλανήσει και εφησυχάσει τους πολίτες της Μεσσηνίας και της Ηλείας, ενώ ουσιαστικά το παιχνίδι το «είχε πουλήσει» πριν από την έναρξη του.
Αυτή την ώρα χρειάζεται ένα πλατύ μέτωπο της αυτοδιοίκησης και των φορέων όλων των νομών της Πελοποννήσου για να απαντήσουμε δυναμικά και μαζικά ότι ούτε οι ντρίπλες του κ. Χατζηδάκη περνάνε ούτε θα σταματήσουμε τον αγώνα.
Απαιτούμε και διεκδικούμε την ολοκλήρωση όλου του φυσικού αντικειμένου του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα».