Η Μαρία Κρασοπούλου μιλά στο «Θάρρος»

Η Μαρία Κρασοπούλου μιλά στο «Θάρρος»

Η Καλαματιανή ερμηνεύτρια που κάνει τα πρώτα “δισκογραφικά” της βήματα δίπλα στο Νίκο Ζούδιαρη 

Το να ανεβάσεις τη δουλειά σου στο youtube ή στο myspace δεν είναι αρκετό αν δεν έχεις φωνή, η Μαρία Κρασοπούλου, όμως, έχει όλο «το πακέτο», όπως λένε, στο χώρο.


Παιδί του Μουσικού Σχολείου , αγάπησε τη μουσική από μικρή ηλικία, έφυγε για σπουδές στην Κεφαλλονιά, ενώ παράλληλα «ανέβασε» ερμηνείες της στο διαδίκτυο. Κάπου εκεί την εντόπισε ο Νίκος Ζούδιαρης και τη συμπεριέλαβε στο δίσκο του.


Πλέον κάνει όνειρα και σκέψεις για το μέλλον. Το «Θάρρος» tv μίλησε μαζί της και σας την παρουσιάζει … 

Επιμέλεια θέματος: Παναγιώτης Μπαμπαρούτσης & Κώστας Γαζούλης

Μοντάζ: Χρόνης Χρονόπουλος (www.xpw.gr

Ευχαριστούμε το καφέ “Στολίδι Ένα” για τη φιλοξενία

υγ- Στο βίντεο ακούγονται τα τραγούδια “Αγάπη” & “Ακατοίκητο Νησί” που ερμηνεύει η Μαρία Κρασοπούλου στο δίσκο “Σε τόπους που δεν ξέρω …” 
 

βιογραφικό:

Η Μαρία Κρασοπούλου γεννήθηκε στη Καλαμάτα το 1987. Ξεκίνησε τα μαθήματα μουσικής σε ηλικία 8 ετών με πιάνο και θεωρητικά. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα τραγουδιού καθώς και κλασικών και παραδοσιακών κρουστών.  Έχει  βραβευτεί με 2 πρώτα βραβεία   στο ελληνικό τραγούδι , ένα τρίτο στο παραδοσιακό τραγούδι  (στους περιφερειακούς καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς του Υπουργείου Παιδείας ) καθώς επίσης έχει βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς ποίησης. Το 2005 αποφοίτησε από το Μουσικό σχολείο Καλαμάτας. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Βιολογικής Γεωργίας και Τροφίμων του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων . Μουσικά  έχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους ανθρώπους της τέχνης. Αυτό τον καιρό κυκλοφορεί η πρώτη της δισκογραφική συμμετοχή στο δίσκο του Γρηγόρη Πολύζου σε παραγωγή του Νίκου Ζούδιαρη στον οποίο συμμετέχουν καταξιωμένοι μουσικοί  και ερμηνευτές όπως ο Λάκης Χαλκιάς, Φωτεινή Δάρρα , Νίκος Ζούδιαρης και Απόστολος Ρίζος.