Έκοψε την πίτα της η Ολυμπιάδα Καλαμάτας και πάει Μεγαλόπολη…


 

Ο βροχερός καιρός περιόρισε την εκδήλωση στον κλειστό στίβο του Σταδίου της Παραλίας, αλλά και απέτρεψε την προσέλευση περισσότερων παιδιών, ωστόσο η κοπή της πίτας της Ολυμπιάδας Καλαμάτας ήταν μια όμορφη γιορτή που έκανε τα πρόσωπα των μικρών αθλητών και αθλητριών στίβου να λάμψουν από χαρά και να αισθανθούν ως μέλη της ίδιας αθλητικής οικογένειας. Παρουσία και αρκετών γονέων η προπονήτρια και πρώην πρωταθλήτρια του ακοντισμού, Γιώτα Τσιάλα έκοψε χθες λίγο πριν το μεσημέρι τις δύο πίτες που περιλάμβαναν 4 φλουριά. Οι τυχεροί που τα βρήκαν ήταν οι Απόστολος Κορομηλάς, Γιώργος Νταϊφώτης, Βασιλική Μελέα και Έκτορας Καλύβας και κέρδισαν ισάριθμες δωροεπιταγές των 40 ευρώ για αγορά αθλητικών ειδών, προσφορά του συλλόγου.

Στα λίγα χρόνιας ζωή της η Ολυμπιάδα Καλαμάτας έχει διαγράψει ανοδική πορεία, φτάνοντας να αριθμεί πλέον περίπου 150 αγόρια και κορίτσια από την ηλικία των 4 ετών. Η ιδρύτρια του συλλόγου, Γιώτα Τσιάλα, έχει στο πλευρό της δύο ακόμη προπονήτριες τις Σταυρούλα Ορφανού και Μιράντα Γκούνη.

Τέλος, η Ολυμπιάδα θα λάβει μέρος αύριο το πρωί στην ημερίδα στίβου που διοργανώνει στη Μεγαλόπολη ο τοπικός σύλλογος Λύκαια, με πέντε νεαρές αθλήτριες: Δάφνη και Ζωή Ντουλαπτσή, στο μήκος και τα 500 μ. της κατηγορίας μίνι αντίστοιχα, Ειρήνη Μανιατάκη ακόντιο-σφαίρα, Μαρία Μουζάκη 500 μ. μίνι, Κέλλυ Φιλανδριανού στο ύψος και Ρωξάνη Καρεμάι στο μήκος.