Από εβδομάδα αρχίζουν τα έργα ηλεκτροφωτισμού στην Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου


Ολοκληρώθηκαν, με τη συμμετοχή των μελών της καρναβαλικής επιτροπής, τα γυρίσματα του δεύτερου διαφημιστικού videoclip για το Καλαματιανό Καρναβάλι. Το σενάριο επικεντρώνεται στα παιχνίδια για το «Μυστικό» που κρύβει η Πριγκίπισσα Ιζαμπώ.

 

Η προβολή του και η ανάρτηση στο διαδίκτυο (youtube και στο facebook, στη σελίδα Φίλοι του Καλαματιανού Καρναβαλιού), θα γίνει άμεσα.

 

 

Στο μεταξύ, κυκλοφορεί αύριο, σε 20.000 αντίτυπα, το ενημερωτικό περιοδικό του Καλαματιανού Καρναβαλιού με το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων και το δίκτυο χορηγιών.

 

 

Θα διανεμηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, της Μεσσηνίας, της Μάνης και σε άλλες γειτονικές πόλης της Πελοποννήσου. Ειδικά δρώμενα θα γίνουν από την Καρναβαλική Επιτροπή στην Τρίπολη, τη Μεγαλόπολη και τα διόδια της εθνικής οδού, από Κόρινθο προς Καλαμάτα, για τη διανομή του περιοδικού.

 

 

Επίσης, σε πολύ ευχάριστη καρναβαλική ατμόσφαιρα έγινε προχθές στο Δημαρχείο ακόμη μια ενημερωτική συνάντηση με την Καρναβαλική Επιτροπή και τους αρχηγούς των καρναβαλικών πληρωμάτων.

 

 

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν ο τρόπος και οι όροι διεξαγωγής των παιχνιδιών «Η πριγκίπισσα Ιζαμπώ και τα μυστικά της», ενώ έγινε εκτενής ενημέρωση για τη συμμετοχή των πληρωμάτων στην τελετή έναρξης, την «Ιζαμπιάδα» και την τελετή λήξης.

 

 

Οι εκατοντάδες πολίτες και οι καρναβαλιστές, που συμμετέχουν με τον τρόπο τους στο Καλαματιανό Καρναβάλι, ετοιμάζονται πυρετωδώς, γιατί 7-17 Μαρτίου «Της αποκριάς η στράτα… πάει Καλαμάτα»!