Δαβίλλας: Κύριε Μπούχαλη, κάντε διορθωτική δήλωση για το καρναβάλι της Μεσσήνης


G/G ΣΤΟ ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (1,65)

 

Σχετικά καλύτερη ομάδα η Βαλένθια… αλλά η Σαραγόσα δείχνει ανταγωνιστικό πρόσωπο στην έδρα της και δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα αμαχητί…

Από την άλλη, βλέποντας τη Βαλένθια στα φόρτε της, έχει τα φόντα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θέλει. Και αυτό δεν είναι άλλο από το «διπλό».

Με ρίσκο παίζει και το (ας πούμε εύκολο) διπλό του 2,10.

 

G/G ΣΤΟ 1,60 ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ 4-6 GOAL 2,10

Για το μεγάλο ματς Άρσεναλ – Άστον Βίλα… φυσικά το μόνο στοίχημα που έχει ουσία να ακουμπήσουμε είναι το G/G και το 4-6 goal στην τιμή (2,10).

 

OVER σε…

Φούλαμ – Στόουκ

Ρέντινγκ – Γουίγκαν

Πιτερμπόρο – Μπέρμιγχαμ

 

OVER ΣΤΟ ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ (1,55)

Ντέρμπι του Βορρά, ανάμεσα σε Αννόβερο και Αμβούργο, με φθηνό το G/G στο 1.30… Θα τιμήσουμε το εύκολο Over του 1,55, χωρίς δεύτερη σκέψη… Για τους πιο τολμηρούς το 4-6 goal με απόδοση 2,60.

 

OVER ΣΤΟ «ΙΓΟΥΝΤ ΠΑΡΚ» (ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΛΙΝΤΣ)

Ντερμπάκι ανάμεσα στο «νεκρό» και τον «πεθαμένο». Βλέποντας την εμφάνιση της Μπλάκμπερν, στα ίδια χάλια πάνω – κάτω και η Λιντς…

Κι εγώ αν ήμουν μπουκ δε θα έβλεπα άλλη σοφότερη επιλογή από το OVER του 1,70. Πιθανό και εύκολο το G/G στο 1,60.. Ας μην ξεχνάμε… η Λιντς έχει δεχθεί γκολ και στα 19 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

 


Άσος στο Παλέρμο – Τζένοα με απόδοση πάνω από 1,95, σε ένα παιχνίδι κομβικό για τους γηπεδούχους. Αμέσως μετά ακολουθεί το G/G, με τη δελεαστική απόδοση του 1,65.

 

 

OΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΚΑΜ

O Nτέιβιντ Μπέκαμ αναμένεται να πραγματοποιήσει το  ντεμπούτο του με τη φανέλα της Παρί στο αυριανό ντέρμπι με τη Μαρσέιγ στο «Παρκ ντε Πρενς».

Το Canal+ θα του αφιερώσει μία από τις 40 συνολικά κάμερες που θα καλύψουν το παιχνίδι, ακολουθώντας αποκλειστικά τις κινήσεις του Άγγλου σούπερ σταρ. Οι Γάλλοι δημοσιογράφοι τη «βάφτισαν»… Beck’ Cam.


-Μόλις μία νίκη έχει το Αμβούργο στις 11 τελευταίες επισκέψεις του στο Αννόβερο

 

-Τέσσερις σερί νίκες μετρά μακριά από το «Μεστάγια»η Βαλένθια, με τον Βαλβέρδε να έχει φτάσει στο άλλο άκρο

 

Στο μυαλό του Μουρίνιο

Μετά τον Κασίγιας, τον Σέρχιο Ράμος, τον Ντι Μαρία, τον Οζίλ, τον Μαρσέλο και τόσους άλλους, ήταν η σειρά του Ιγκουαΐν να μπει στο στόχαστρο του Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος έκανε καψώνι στον Αργεντινό και ενώ στους υπόλοιπους παίκτες που ήταν τιμωρημένοι και δε θα αγωνίζονταν με τη Ράγιο Βαγεκάνο έδωσε τέσσερις μέρες άδεια, στον Ιγκουαΐν έκοψε μία, με συνέπεια τον έντονο εκνευρισμό του ποδοσφαιριστή.

Έχει ξαναγραφτεί ότι ο Μουρίνιο θέλει να φύγει με το δικό του τρόπο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ, θα φύγει καβάλα στ’ άλογο, προσπαθώντας να πείσει ότι η επιτυχία είναι κυρίως δική του. Αν δε τα καταφέρει, και με το πρωτάθλημα χαμένο, η χρονιά θα έχει αποτύχει. Θα έχει, όμως, να λέει για το πόσες δυσκολίες αντιμετώπισε. Θα έχει ήδη έτοιμες τις δικαιολογίες. Απειθαρχία, κλίκες, υπέρβαροι, αδιάφοροι και κακομαθημένοι ποδοσφαιριστές. Οι Ισπανοί που του έκαναν πόλεμο, οι Λατινοαμερικανοί που ήταν στον κόσμο τους. Και ο ίδιος, που είχε μείνει μόνος του με τον Κοεντράο, για τα μάτια του οποίου «έφαγε» τον Μαρσέλο και με τον Αρμπελόα, που δε θα μπορούσε να μην τον ευγνωμονεί, αφού τον έκανε βασικό σε μια ομάδα που δεν άξιζε ούτε στο ελάχιστο να φορά τη φανέλα της.

Όσο για τον Ρονάλντο, αυτός δεν πιάνεται φίλος. Έχει δύο κολλητούς όλους κι όλους, τον Κριστιάνο και τον Ρονάλντο.

Ο Μουρίνιο είναι πάντα μπροστά από τα γεγονότα και ήδη έχει συμφωνήσει να βάλει στο λογαριασμό του 10 εκατομμύρια ευρώ και να λύσει το συμβόλαιό του, που κανονικά έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2016.

 

επιμέλεια στήλης: Παναγιώτης Χλάπας 

 

Πηγή: KING BET