Δραγασάκης: Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή


Με τρία πολύ κρίσιμα ματς ανοίγει σήμερα η αυλαία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Τοπικής κατηγορίας. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας «συγκρούεται» με τον ΑΟ Ασπροχώματος, ο ΑΟ Φαραί περιμένει τον ουραγό Απόλλωνα Πεταλιδίου, ενώ ο Αίαντας Καλαμάτας «κοντράρεται» με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ. – ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ

Να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θέλει σήμερα κόντρα στον ΑΟ Ασπροχώματος ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, διατηρώντας τις όποιες ελπίδες έχει για πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα. Ο προπονητής Σπύρος Τσίκινης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Γιάννη Μωράκη, Βασίλη Πανταζή (τραυματίες). Δύσκολη δε είναι η συμμετοχή του Πέτρου Αργάνη (ταλαιπωρείται από τραυματισμό).

Χωρίς τον Βασίλη Κόκκαλη (τιμωρημένος) θ’ αγωνιστεί το συγκρότημα του Ασπροχώματος. Ο τεχνικός Λάκης Σπάλλας επιστρέφει κανονικά στον πάγκο μετά την τιμωρία των 2 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΜ (για τα  όσα αναφέρονταν στο ματς ΑΟ Ασπροχώματος – Αστέρα Αρφαρών που είχε διακοπεί στο 92΄).

Η ομάδα του Ασπροχώματος θα προσπαθήσει ν’ αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, αυξάνοντας τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

 

ΑΟ ΦΑΡΑΙ – ΠΕΤΑΛΙΔΙ

Νίκη με καλή εμφάνιση θα  προσπαθήσει να συνδυάσει κόντρα στον Απόλλωνα Πεταλιδίου ο ΑΟ Φαραί, ανεβαίνοντας βαθμολογικά. Ο προπονητής Κώστας Κλάδης θα έχει στη διάθεσή του και τον  Βαγγέλη  Καπακλή (εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί).

Χωρίς άγχος θ’ αγωνιστεί το συγκρότημα του Πεταλιδίου. Το τεχνικό δίδυμο Γιάννης Ξαρχάκος, Διονύσης Πουλής, προβληματίζεται για τη συμμετοχή του Γιώργου Κορμπή (στρατευμένος).

 

ΑΙΑΝΤΑΣ Κ. – ΑΠΟΛΛΩΝ Κ.

Χωρίς τους Δημήτρη Νινιό και Κωστή Παπαβασιλόπουλο (τιμωρημένοι) αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Καλαμάτας ο Αίαντας Καλαμάτας στο τοπικό ντέρμπι. Ο τεχνικός Γιάννης Σακελλαρόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του «καίγονται» για νίκη, ώστε ν’ απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Με προβλήματα θα παραταχθούν οι «μαυρόασπροι». Συγκεκριμένα, ο προπονητής Ηλίας Μαστορέας δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του στην παρουσία των Άγγελου Μπαστακού (τιμωρημένος), Δημήτρη Πολυμενέα (επαγγελματικές υποχρεώσεις), Σπύρος Αλοίμονος (τραυματίας). Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τάσου Βαβαρούτσου, Βαγγέλη Κουκέα (στρατευμένοι).

 

 

Οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής

Οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τα ματς της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής κατηγορίας, που διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, είναι οι εξής:

Σήμερα – 3.30 μ.μ.

Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»

Ολυμπιακός Καλαμάτας – Ασπρόχωμα: Η. Νικολόπουλος, Σερεμέτης, Λουκάς

Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ

Αίαντας Καλαμάτας – Απόλλων Καλαμάτας: Μπλάνας, Λάμιας, Τσαλίκογλου

6.30 μ.μ.

Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»

ΑΟ Φαραί – Απόλλων Πεταλιδίου: Γιαννόπουλος, Αδαμόπουλος, Καρβούνης

 

 

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου – 11.30 μ.μ.

Γήπεδο Αρφαρών

Αστέρας Αρφαρών – ΑΟ Δωρίου: Καρβούνης, Λουκάς, Τσίρμπας

3.30 μ.μ.

Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ

ΑΕ Αβίας – Ομόνοια: Ψηλοπαναγιώτης, Τσαλίκογλου, Γκούμας

Γήπεδο Μεθώνης

ΑΟ Μεθώνης – Τέλος Άγρας: Αλεξέας, Αδαμόπουλος, Γιαννέας

Γήπεδο Κυπαρισσίας

Κυπαρισσία – ΑΟ Διαβολιτσίου: Η. Νικολόπουλος, Κατσάς, Ταβουλαρέας

 

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 3.30 μ.μ.

Γήπεδο Μεσσηνιακού «Σταύρος Παπαδόπουλος»

Μεσσηνιακός – ΑΟ Σπερχογείας: Κυριακόπουλος, Τουρλομούσης, Κότσαρης