Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ντέρεκ Μπόατενγκ!


 

Η πληροφορία ότι γίνεται προσπάθεια να κλείσει άμεσα ο πρώην παίκτης της Μαύρης Θύελλας και του Παναθηναϊκού, Ντέρεκ Μπόατενγκ, επιβεβαιώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

Πηγές πολύ κοντά στην ΠΑΕ Ολυμπιακός επιβεβαίωναν τις πληροφορίες που θέλει τους ερυθρόλευκους να επιδιώκουν να κάνουν δικό τους τον Μπόατενγκ. Για τον Γκανέζο διεθνή μεσοεπιθετικό που έχει εμπειρία από την Ελλάδα αλλά και από πρωταθλήματα, όπως το ισπανικό και το ουκρανικό, αναζητείται η κατάλληλη φόρμουλα για να μπορέσει να ενταχθεί στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Δεν έχει διευκρινιστεί πάντως εάν ο παίκτης είναι στην Ελλάδα ή όχι για τις ιατρικές του εξετάσεις όμως όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι οι δύο πλευρές μιλούν όντας σε ανοιχτή γραμμή. Τον παίκτη τον εκπροσωπούν τουλάχιστον δύο μάνατζερ με τον έναν εκ των δύο να χειρίζεται το ζήτημα της μεταπήδησης του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό.

Τον παίκτη τον γνωρίζει πολύ καλά ο Μίτσελ ο οποίος έχει ήδη ανάψει το πράσινο φως για να αποκτηθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι πλέον ουσιαστικές εξελίξεις πρόκειται να υπάρξουν μέχρι αργά το βράδυ όμως στο σημείο που έχει φτάσει η υπόθεση όλα δείχνουν ότι ο παίκτης είναι ιδιαίτερα κοντά στο να πιάσει… λιμάνι και μάλιστα από τώρα.

 

πηγή: gazzeta.gr