Ξεκολλάει η ιστορία με την παρέμβαση στο ΔΗΠΕΘΕΚ


 

Αποκατάσταση ζημιών με τη δωρεά των 55.000 ευρώ

 

Από τις αρχές του περασμένου Μαρτίου, σχεδόν ένα χρόνο τώρα, ο δημότης Φώτης Καλτσίδης έχει προσφερθεί με επιστολή του προς το δήμαρχο Καλαμάτας Παν. Νίκα να αναλάβει την επισκευή των ζημιών που υπέστη το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο από την πυρκαγιά. Για το λόγο αυτό πρόσφερε 55.000 ευρώ, ποσό το οποίο και κατέβαλε στο ταμείο του Δήμου Καλαμάτας.

Μάλιστα, στις συζητήσεις που είχε με τη Δημοτική Αρχή, εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει ο ίδιος με δικό του συνεργείο την αποκατάσταση, για δύο λόγους, όπως σημειώνει σε σχετική του επιστολή. Πρώτον, για να εκτελεστούν περισσότερες εργασίες και, δεύτερον, για την ταχύτητα στη διαδικασία αποκατάστασης.

Σε νεότερη επιστολή του προς το δήμαρχο Παν. Νίκα αναφέρει ότι, προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες, προβαίνει σε ανάκληση της δωρεάς, ώστε να επακολουθήσει νομίμως η διαδικασία ανάληψης από συνεργεία δικά του των εργασιών αποκατάστασης, μέχρι του ποσού των 55.000 ευρώ.

Η επίβλεψη της παρέμβασης θα ανήκει στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καλαμάτας, ώστε να εξασφαλιστεί η αρτιότητα του έργου.

Α.Π.