Οι εργαζόμενοι του Πνευματικού Κέντρου τίμησαν τον πρώην διευθυντή τους


Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν χθες το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τίμησαν και τον εκπαιδευτικό Σωτήρη Νταραχάνη, ο οποίος υπήρξε διευθυντής τους για τέσσερα χρόνια, από το 2007 έως και το 2010.

Ως εκπρόσωπος των εργαζομένων ο Παναγιώτης Χρυσομάλλης προσέφερε αναμνηστική πλακέτα στον κ. Νταραχάνη, καθηγητή του πριν από χρόνια στο 2ο Λύκειο, όπως είπε, όπου διετέλεσε και διευθυντής. Κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του, ο κ. Χρυσομάλλης αναφέρθηκε στην προσφορά και την άριστη συνεργασία που είχε ο τιμώμενος με τους ανθρώπους του Πνευματικού Κέντρου, αλλά και με συλλόγους, εκπροσώπους φορέων κ.λπ.

Για τη σεμνότητα και υπευθυνότητα του κ. Νταραχάνη έκανε λόγο ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας. Τον χαρακτήρισε ανιδιοτελή, άνθρωπο του αυτοελέγχου, της συνεννόησης και του διαλόγου, ο οποίος προσέφερε ποιοτικές υπηρεσίες απ’ όπου και αν πέρασε.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου, για τον οποίο είπε ότι έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις, από τη συντήρηση του κτηρίου μέχρι το ότι λειτουργεί πλέον πιο οργανωμένα και με τάξη, ενώ πρόσθεσε ότι σε λίγους μήνες η πόλη θα έχει έτοιμο και το Μέγαρο Χορού.

Συγκινημένος ο κ. Νταραχάνης παρέλαβε την πλακέτα και ευχαρίστησε όλους για τα θερμά τους λόγια προς το πρόσωπό του.

Της Μαρίας Νίκα