Σαν σήμερα …στις 24 Φεβρουαρίου


 

Ο «Ίμπρα» των μεγάλων αγώνων

Παρί και Μαρσέιγ κατεβαίνουν στο σημερινό ντέρμπι γεμάτες ένταση.

το στρατόπεδο των Μαρσεγέζων ανέλαβε δράση ο συνήθης ύποπτος, Τζόι Μπάρτον. Ο Άγγλος χαφ, αφού πέταξε τις σπόντες του στο twitter για το συμπατριώτη του Ντέιβιντ Μπέκαμ, στην προπόνηση της Τετάρτης είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με το συμπαίκτη του, Κασίμ Αμπνταλά.

Στην πλευρά της Παρί, το… κακό παιδί είναι ο Ζλάταν, ποιος άλλος; Ο Ιμπραΐμοβιτς, ως κλασική φίρμα που είναι, έχει ενοχληθεί ξεκάθαρα από τον ντόρο που προκάλεσε αρχικά η μεταγραφή του Βραζιλιάνου Λούκας Μόουρα και, κυρίως, του Μπέκαμ, αφού μέχρι πρότινος ήταν το απόλυτο σημείο αναφοράς των Παριζιάνων ρεπόρτερ και οπαδών. Στα τρία τελευταία παιχνίδια πέτυχε μόνο ένα γκολ κι αυτό με πέναλτι, ενώ στο ματς με τη Σοσό αρνήθηκε να φορέσει το περιβραχιόνιο, προφανώς επειδή είναι ο Νο 7 αρχηγός στην ιεραρχία του Κάρλο Αντσελότι, μετά τους Τιάγκο Σίλβα, Ζαλέ, Ματουιντί, Αρμάν, Σακό και Καμαρά. Η ανόητη αποβολή του στο φινάλε του αγώνα στο «Μεστάγια», που θα του στερήσει τη συμμετοχή του στη ρεβάνς της 6ης Μαρτίου, έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τον Ιταλό τεχνικό, όπως και οι φωνές του Σουηδού στους συμπαίκτες του στα τελευταία παιχνίδια. Οι φαν του Ζλάταν λένε πως στο κυριακάτικο ντέρμπι θα κάνει τα πάντα για να στρέψει εκ νέου τα φλας πάνω του, σε ένα ματς όπου όλοι περιμένουν το ντεμπούτο του Μπέκαμ. Συμφωνώ απόλυτα, άλλωστε στα μεγάλα ματς ποτέ στην καριέρα του δεν ήταν απών. Στο πρώτο του γαλλικό clasico είχε πετύχει δύο γκολάρες στο 2-2 του «Βελοντρόμ», με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στα πρώτα 32΄ (ο Ζινιάκ είχε ανοίξει κι είχε κλείσει το σκορ).

 

Σκοράρει αργά η Μαρσέιγ, ευάλωτη στο φινάλε η Παρί

Από τις τρεις διεκδικήτριες του φετινού τίτλου στη Γαλλία, η Μαρσέιγ είναι αυτή που έχει πάρει τους περισσότερους βαθμούς στα τελευταία λεπτά των αγώνων της. Πέντε φορές μέχρι σήμερα η ομάδα του Ελί Μποπ σκόραρε από το 75΄ και μετά, με πιο πρόσφατη στο ματς με τη Βαλενσιέν, την περασμένη εβδομάδα, όπου πήρε τη νίκη (1-0) στο 94΄.

Την ίδια ώρα, η Παρί δείχνει ιδιαίτερα ευάλωτη στο φινάλε των αγώνων της. Στο 3-1 επί της Μπαστιά δέχθηκε γκολ στο 83΄, στο «Μεστάγια» η Βαλένθια μείωσε στο 90΄, ενώ στη Σοσό την περασμένη εβδομάδα έχασε το ματς στο 84΄. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στοιχηματικά όσους ασχοληθούν με το live ποντάρισμα του αγώνα, κυνηγώντας το τελευταίο γκολ του ντέρμπι για λογαριασμό της Μαρσέιγ…

 

 

Απέναντι στην αγάπη του ο Ρόις

Τρεις φορές σκόραρε απέναντι στην Άιντραχτ, σημειώνοντας το πρώτο το χατ- τρικ με τη Ντόρτμουντ. Είναι το σημείο αναφοράς στη φετινή Μπορούσια, μία άκρως πετυχημένη μεταγραφή. Ο λόγος για τον Μάρκο Ρόις, ο οποίος μετρά 11 γκολ και εννιά ασίστ έως τώρα, όμως σήμερα έχει μια δύσκολη αποστολή. Θα επισκεφθεί τα παλιά του λημέρια, την έδρα της Γκλάντμπαχ. «Δεν μπορώ να ξεχάσω ποτέ αυτή την ομάδα. Σε αυτήν οφείλω τα πάντα, της είμαι ευγνώμων και παντοτινός οπαδός».

 

 

 

OVER ΣΤΟ «ΠΑΡΚ ΝΤΕ ΠΡΕΝΣ»  1,65 ΜΕ ΡΙΣΚΟ G/G 1,70

Το ντέρμπι Παρί – Μαρσέιγ φαντάζει πολύ ανοιχτό με «Ίμπρα» και «Μπέκαμ». Θα δούμε γκολ και θέαμα. Ανάλογα με το ρυθμό που θα πάρει το ματς, είναι πολύ πιθανό να δούμε γκολ από τα αποδυτήρια.

Παραδοσιακά στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν αρκετά γκολ. Πιθανό και το goal/goal, καθώς τίθενται αντιμέτωπες δύο από τις πιο παραγωγικές επιθέσεις της κατηγορίας…

Επιλέγουμε το OVER και με αρκετό ρίσκο το OVER 3,5 goal με απόδοση 2,90…

 

 

 

ΑΣΟΣ ΣΤΟ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1,90

Στο «Σεντ Τζέισις Παρκ» η Νιουκάστλ υποδέχεται τη Σαουθάμπτον… Αγώνας τελικός θα λέγαμε και για τις δύο ομάδες, που έχουν στόχο την παραμονή στην κατηγορία… Η Νιουκάστλ θα παίξει με επιπλέον κόπωση, αφού την Πέμπτη έπαιζαν απέναντι στη «Μεταλίστ» για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Ποντάροντας στη φόρμα Σισέ και Σισοκό, θα έχουμε ένα οριακό αποτέλεσμα για τις «Καρακάξες».

 

 

 

ΜΕΓΑΛΟ «ΔΙΠΛΟ» ΣΤΟ «ΣΑΝ ΣΙΡΟ» 2,25 και OVER   1,65

Δε θα μπαίναμε στη διαδικασία ενασχόλησης με αυτό το μεγάλο παιχνίδι, αλλά οι τιμές του διπλού στο 2,25 δεν μπορούν να υποτιμηθούν…

Εύκολο δε θα μπορούσαμε να το πούμε το ματσάκι, θα πάω όμως με το καλοπληρωμένο διπλό, βλέποντας τη φιλοξενούμενη ομάδα να πετάει φωτιές στην επίθεση, με τον Super Mario να παίζει επιθετικά. Αναμένουμε ανοικτό παιχνίδι, με πολλές φάσεις και goal από τα αποδυτήρια για τους λάτρεις του OVER.

 

«ΔΙΠΛΟ» Η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1,60 ΚΑΙ G/G 1,55

Δίκαιο φαβορί η Ντόρτμουντ, όμως μην ξεχνάμε ότι δεν είναι αμελητέα ομάδα η Γκλάντμπαχ. Βλέποντας την Ντόρτμουντ να βγάζει πάθος στα τελευταία της παιχνίδια, έστω και οριακά έχει σαφώς τον πρώτο λόγο και στο «διπλό» και στο OVER.

Θα πάμε με το διπλό και αμέσως μετά με το G/G του 1,55.

 

OVER σε…

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΣΕΛΣΙ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

ΠΑΡΙΣ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ

 

-Δύο γκολ είχε βάλει ο «Ίμπρα» στο ντέρμπι Παρί – Μαρσέιγ στο «Βελοντρομ». Χλωμό να μείνει άσφαιρος στο ματσάκι σήμερα!

-Η Ίντερ έχει νικήσει μόλις στους 4 από τους 14 τελευταίους αγώνες.

 

πηγή:KingBet.gr