Τελευταία παράσταση στην Καλαμάτα για τις “Κωμωδίες Δωματίου”


Έπειτα από απαίτηση πολλών μελών του συλλόγου μας καθώς και συνδημοτών που δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν την παράσταση λόγω πληθώρας έλευσης θεατών, η θεατρική ομάδα “Ωκύτοπον” και ο Μορφωτικός Σύλλογος Μεσσηνίας, παρουσιάζουν για τελευταία φορά στην Καλαμάτα, τη θεατρική παράσταση “Κωμωδίες δωματίου”, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 στο θέατρο Φιλαρμονικής Καλαμάτας, στις 9:00 το βράδυ.

Το έργο βασίζεται πάνω σε διασκευασμένα χιουμοριστικά μονόπρακτα των Τομά, Σάιμον και Ζιώγα. Είναι μια ανατρεπτική κωμωδία χαρακτήρων και προκαλεί το αβίαστο γέλιο και το ενδιαφέρον του κοινού. Στο σπονδυλωτό έργο σκιαγραφούνται ανθρώπινες καταστάσεις και σχέσεις, άλλοτε ακραίες, δραματικές ή κωμικές, άλλοτε πάλι καθημερινές, στις οποίες όμως εμπλέκονται “περίεργοι” άνθρωποι.
Οι παραστάσεις έχουν ελεύθερη είσοδο κι αυτό είναι μια πολιτιστική πρωτοβουλία για την κρίση με διέξοδο τη θεατρική τέχνη, το χιούμορ και το γέλιο, γιατί Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!

Διασκευή-Σκηνοθεσία: Βασίλης Φλώρος
Κοστούμια-Σκηνικά: Θεατρική ομάδα “Ωκύτοπο”
Μουσική Επιμέλεια: Παναγιώτης Σταθέας
Παίζουν: Ο επαγγελματίας ηθοποιός Αντώνης Τζαμαλούκας και οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Δημήτρης Δημητρίου, Ειρήνη Τσουκαλοχωρίτου, Παρασκευή Σαμπαζιώτη, Γιώργος Μαυρέας, Μαρία Βλαχοπούλου, Παύλος Κλάδης, Γεράσιμος Βεναρδής, Αντώνης Μπούνας, Νικολέτα Βλάσση, Ολυμπία Βενιζελέα.
Στις 21 και 22 Δεκέμβρη 2012 το έργο παρουσιάστηκε στη Στούπα, στις 27 Δεκέμβρη στους Γαργαλιάνους, στις 4 και 5 Ιανουαρίου 2013 στην Καλαμάτα. Στις 12 Ιανουαρίου 2013 η παράσταση ανέβηκε στο θέατρο “Κάρολος Κουν” στον Άλιμο, στις 17 Ιανουαρίου στην Πελεκανάδα, στις 18 Ιανουαρίου στο Διαβολίτσι, στη 1 Φεβρουαρίου στη Χώρα και στις 8 Φεβρουαρίου 2013 στο Κοπανάκι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεατρική ομάδα “Ωκύτοπον” επισκεφτείτε το Website: Βασίλης Ρ. Φλώρος http://www.bfloros.gr/
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945768633