Χειρουργήθηκε χθες ο Πασάς… στο Φωστήρα ο Μπράχο


ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ Η 12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΝΟ

 

Του Νίκου Μπαλόπουλου

 

«Συναγερμός» τέλος για αγωνιστικό τμήμα, διοίκηση και φιλάθλους της Καλαμάτας, που ετοιμάζονταν πυρετωδώς για την εντός έδρας κρίσιμη αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό. Η νέα 48ωρη απεργία που αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, έφερε  υποχρεωτικές αναβολές αγώνων και οδήγησε την Ένωση Β΄, Γ΄ Εθνικής να μεταθέσει όλες τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής ημέρας, τόσο του 1ου, όσο και του 2ου ομίλου της FΟΟΤBALL LEAGUE 2 για την επόμενη Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.

Η εξέλιξη αυτή μπορεί να ήταν εκτός προγράμματος για τη Μαύρη Θύελλα, όμως μπορεί να αποδώσει θετικά εν όψει του καθοριστικού παιχνιδιού με τον Αχαρναϊκό. Ο Ζόραν Γέφτοβιτς θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με μεγαλύτερη ηρεμία και κυρίως με μεγαλύτερη χρονική άνεση, αλλά ταυτόχρονα θα έχει την ευχέρεια να δει τις λύσεις να αυξάνονται λόγω της βέβαιης ενσωμάτωσης του Μπελεβέντη. Ο πρώην αμυντικός της Δόξας Κρανούλας, αναμένεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στο πόδι, μέχρι την επόμενη Κυριακή, και θα είναι σε θέση να προσφέρει. Παράλληλα, θετικό αντίκρισμα θα έχει η αναβολή και για την περίπτωση του Τάσου Καντούτση, αφού ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός θα καλύψει στο διάστημα αυτό μέρος των αρνητικών αποτελεσμάτων του πρόσφατου τραυματισμού του στο γόνατο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό.

Χθες πάντως η προετοιμασία συνεχίστηκε με προπόνηση στο γήπεδο του Άρι, ενώ η σημερινή έχει προγραμματιστεί για νωρίς το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης και ενώ δεν είχε γίνει επισήμως γνωστή η μετάθεση της αγωνιστικής.

 

Χειρουργήθηκε χθες ο Πασάς… στο Φωστήρα ο Μπράχο

Μπορεί τη Δευτέρα ο Άγης Πασάς να παρακολούθησε το ματς της Καλαμάτας με τον Φωστήρα, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα έφυγε από τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Ο πολύπειρος μέσος μετακόμισε στην Αθήνα, και χθες το πρωί χειρουργήθηκε στο Metropolitan για να αποκατασταθεί η ζημιά στο γόνατο.

Στην πρωτεύουσα βρίσκεται πλέον και ο Γιάννης Μπράχο, που έμεινε ελεύθερος στην περίοδο του Ιανουαρίου από την Καλαμάτα, που πήρε μεταγραφή για τον Φωστήρα, εκεί όπου θα βρει και τον Δημήτρη Τσαγκαράκη.